v/n 666

v/n 666

worldcarfans.com/3080529.001/page1/ag-excaliber

vakar maciau zukausko gatvej Taipcia C ar S? bernai labai gincijos

cia CL

pasirodo rafinuotas klydo Cha cha

Čia kaip penktadieninė merga? Tūsas

Cia lietuvis??

Nuotraukose dar vos vos sulaikau Veee bet gyvai pamacius tai Baisus Veee Pavargęs

smagu kai turi pinigu tokiems projektams,o kam nepatinka tai bbd. Niekas nevercia pirkti sita automobili

vyriausias…na pasigirsiu Cha cha as sakiau kad CL, o bernai gincijos, kad SL, bet paskuj pradejo paskuj mane galvot Juokiasio del Veee tai taip pasakysiu - visi mandri kritikuoti, bet savo rankom kazka sukurti nepajegia. skoniai skirias - vienam grazu , kitam ne. o treciam tiesiog noris kad butu ne kaip pas kitus Mirkt

man siaip priekis sudirbtas del tu faru ir grotu… bei sparnu brianos per astrios o daugiau is dizaino puses ok

Kiekvienam skirtingai, bet man tai fe

Baisus Veee

to ruta_vyshnia Gerai Labai teisingai pasakyta del kritikos, nes cia ir taip nemazai vazineja su matiniais kibirais, nutrintais Juokiasi Ir aiskina kaip plauna su fairy ar milteliaus ir jam blizga Pavargęs Kvankt? Gaila pinigu net ant paprasciausiu priemoniu… O ka jau kalbeti apie papildoma iranga ir pan… taip sakant greiti kritikuoti Labas Geriau maziau S*da malkit ir eikit savo kibiriukus pasitvarkyt Cha cha Be be be

Viskas cia gerai, kam nepatinka, gali neziuret. O linijos tikrai neperastrios, todel, kad, jau akis skauda nuo apvaliu muiliniu.

Helix, manau DZO tik savo nuomone issake Mirkt jam perastru, tau - ne, o man dzin - man nemaiso Laimingasispudi daro traktoriau (dydzio) ratai Gerai

Darbas GeraiDizainas Blogai

prieki reiktu pataisyt kad nebutu riestanose ciurkaglazke rykle Cha chao cia Djart draugelis jis jm abu skorpus padejo tiunint Taip

Nu, man tai, visai fainai atrodantis auto, su savo, isskirtiniu veidu. Jei toki sukurtu kokis dizaineris Giugiaro, tai visi tik plotu, kai grazu ir t.t. O kai nezinomas zmogus parodo kazka originalaus, tai dauguma ir saukia, tipo fu, ir panasiai.

Ruta auto eksperte iseina Laimingas siaip is galo, tai tikrai gerai atrodo, priekis silpnokai, bet zinant, kad pasidare savo rankom, tai reiskia ir butent tai ko norejo pats tai uzskaitau toki projekta nes dare sau o ne kazkam, kam nepatinka gali uzsidaryti savo garazuose ir klijuoti moli ant bulku, ubagiu, petaku, lastackiu ir drozti issisiepus kas grazu atrodo Mirkt