v/n 666
vakar maciau zukausko gatvej cia C ar S? bernai labai gincijos
cia CL
pasirodo rafinuotas klydo
Čia kaip penktadieninė merga?
Cia lietuvis??
Nuotraukose dar vos vos sulaikau bet gyvai pamacius tai
smagu kai turi pinigu tokiems projektams,o kam nepatinka tai bbd. Niekas nevercia pirkti sita automobili
vyriausias…na pasigirsiu as sakiau kad CL, o bernai gincijos, kad SL, bet paskuj pradejo paskuj mane galvot
o del
tai taip pasakysiu - visi mandri kritikuoti, bet savo rankom kazka sukurti nepajegia. skoniai skirias - vienam grazu , kitam ne. o treciam tiesiog noris kad butu ne kaip pas kitus
man siaip priekis sudirbtas del tu faru ir grotu… bei sparnu brianos per astrios o daugiau is dizaino puses ok
Kiekvienam skirtingai, bet man tai fe
to ruta_vyshnia Labai teisingai pasakyta del kritikos, nes cia ir taip nemazai vazineja su matiniais kibirais, nutrintais
Ir aiskina kaip plauna su fairy ar milteliaus ir jam blizga
Gaila pinigu net ant paprasciausiu priemoniu… O ka jau kalbeti apie papildoma iranga ir pan… taip sakant greiti kritikuoti
Geriau maziau S*da malkit ir eikit savo kibiriukus pasitvarkyt
Viskas cia gerai, kam nepatinka, gali neziuret. O linijos tikrai neperastrios, todel, kad, jau akis skauda nuo apvaliu muiliniu.
Helix, manau DZO tik savo nuomone issake jam perastru, tau - ne, o man dzin - man nemaiso
ispudi daro traktoriau (dydzio) ratai
Darbas Dizainas
prieki reiktu pataisyt kad nebutu riestanose ciurkaglazke rykle o cia Djart draugelis jis jm abu skorpus padejo tiunint
Nu, man tai, visai fainai atrodantis auto, su savo, isskirtiniu veidu. Jei toki sukurtu kokis dizaineris Giugiaro, tai visi tik plotu, kai grazu ir t.t. O kai nezinomas zmogus parodo kazka originalaus, tai dauguma ir saukia, tipo fu, ir panasiai.
Ruta auto eksperte iseina siaip is galo, tai tikrai gerai atrodo, priekis silpnokai, bet zinant, kad pasidare savo rankom, tai reiskia ir butent tai ko norejo pats tai uzskaitau toki projekta nes dare sau o ne kazkam, kam nepatinka gali uzsidaryti savo garazuose ir klijuoti moli ant bulku, ubagiu, petaku, lastackiu ir drozti issisiepus kas grazu atrodo