Užvežė!
Benny Benassi pres. The Biz ‘Satisfaction’… tiesiog paklausykit, kvailas bet valdantis gabaliukas… zinau, kad po savaites, antros jau pabos, taciau dabar labai gerai nuteikia
nu, jau senas tas gabalas, nusibodęs… bet visąlaiką jį atpažinu kai išgirstu
a tu paklausyk jo ABLE TO LOVE vat irgi uzsivesi
Mane ir able to love ir satisfaction veza.
Pf… totaliai acilike ar kas jums yra ?
nieko!
paatostogaut nebegalima?!
joooooooooo!!!
as dar galvoju kaip pas mane kaimynai dar netdundejo su mentais. sitam gabalui klausytis reikia gana didelio garso, vat tada tai uzveza
Kaip uzveze taip ir nuvez
Idomus jo stilius.
popsas
mane, taj bevejk visi benny benassi gabalaj veza… satisfaction jau truputi pabodes, bet vistiek dar kartajs geraj ejna… dar geri "i love my sex", "able to love", "i wanna touch your soul", "no sex", "change style" ir t.t.
mane jie ir veza…
BENNY BENASSI presents THE BIZ “Satisfaction”
Pasakysiu tiesiai, nori nenori, bet jau teko kelis kartus pilnai klausytis sio darbo. Sakau tiesiai, bent jau man kazko jame truksta. Negaliu tiksliai pasakyt ko, galbut kokiu nors papildomu "navarotu" kuriu siaip neisgirsti, bet skambesi prideda liuksiska… Na ir siaip nemegstu jokiu bumciku… Mano nuomone apie kurini - net is bumciku, tai ner stiprus kurinys (aisku, tikrai ne silpniausias, nes vokieciu "dj" daug ant sio svieto, kuriems, aisku, vieta apacioje jau rezervuota)
Benny Benassi turi daug geru dainu!
nesu girdejas sios dainos
heh, nu ka ash zhinau…visai nieko gal
na ir kokiu aspektu cia taip pareiski? Grazi muzika? Nuostabus zodziai? Idomios negirdetos variacijos? I don’t think so…
siaip gabalas ne is geriausiu, bet… uzveza