Užtat VDU studentai visa sausį atostogauja!
Na tai ka veikiam, VDU studentai? Gulim pilvus isverte ir juokiames kaip visas 100% kitu univeru studentu sesijas kencia? Ar kazkuo konkretaus gal uzsiimat? Reiktu kokia akcija atrakcija susigalvot.
O kitiem tai ka galiu pasakyt… Zinokit y koky univera stot jei savam mokantis smegenai perdegs . VDU atostogos nuo kaledu iki vasario!
taip jums ir reikiao mes vargseliai, jau sausio 2 turejom rasyt, matiekos kontra, priduot kursini, per kuri savo menku atostogu(savaites) nematem
o laukia tik po sesijos taip pat vos viena savait…
dykaduoniai jus
Whahaa
Mes vargseliai vargstam namie sededami mamos pyraga valgydami. Kas mus isgelbet gali?
P.S. Jei ka tai ash nesileisiu gelbejamas
vat ir as einu pietaut pas mama uz keliu minuciu ir su tavim taip pat nesidalinsiu skanestais
, kuriuos paruose vargeselei dukrytei -studentei, kuri taip mokosi
Tai ka, dabar mums pavydeti reik?
Gudrutis blin dar pasakyk kad filosofija studijuoji bo tai po kokiu metu pazvengsiu is to kaip tu darbo ieskosi blin humanitaras suknistas
Shit ten kokia filosofija ash tau studijuosiu. Informatika! Bet cia neesme! Visas VDU’nas lepinasi.
Tai ka, daugiau nieko ish musu cia ir nera?
na nors ir negrazu, bet as tai laukiu kol jus tas atostogas baigsit nes viena fainulka
is VDU, turi is teviskes i Kauna sugryzt
as irgi atostogavau beveik menesi… tik jau praejo jos ir gan greitai…
dabar ir vel i paskaitas anksti keltis…
Ei ei, kareivy, atsargiau su musu panikem! Nors jei kokia ketvirtakurse, tai prasom, gali dziaugtis
o ko man ju saugotis, kad sakai su jom atsargiau? ne ne ketvirtakurse o kas?
gasdinat?
nu nežinau cooperi, kaip man papasakojo klasiokė, kad VDU’ne per savaitę egzus reikėjo visus išsilaikyt
aš dabar pamiegu, pasimokau, pasikonspektuoju, išsilaikysiu ramiai egzus ir paatostogausiu.
be to, ką veikt ten mėnesi daugiau tam kaime?
gulėt išvertus pilvą?
man tam ir savaitės per akis bus
tai ka cooper informatika vileikoj studijuoji a?
nematytas kazkox busi
pia> tai pati gal irgi? zhiu istikro gal ir matyta boosi, bo faina nuotraukike idejus Tai valio, vdusnike suradau
dykumos vejas> nu blyn mum nelygis jei musu gera panike kirkini. Seip nesakau kad gazdinu, ka ce prigazdinsi tooky kareivy, bet visgi pasisaugok
> zhie, vel tave susekiau
Sakai per savaite egzus reikejo issilaikyt mum? Galvoju daba… Nu gal tikrai tarp tu dvieju egzu man buvo maziau negu 7 dienos. Bet tai negi daugiau reik? Pfee
visa menesy galva kvarsintis egzais. Geriau savaite pasinervuot ir vel atostogaut
nu savaitės daugiau nereikia, bet jei per savaitę išlaikai 5 egzus -
aciu uz perspejimus, bet as drasus o siaip jau isties zavia
as is jusu gretu prigriebiau, bet matai karo nei vieni nei kiti manau nenorim, nes visgi reikia pripazinti, labiau jusu puse nukentetu
bukim atviri, todel dalinkimes. As juk irgi vardan broliu lietuviu gatavas galva paguldyt, jei tik prireiktu
Nu dykumos vejas kat jau gatavas ir galva paguldyt, tai duodu tau kelia! Choose this.
[quote]neimk uz gryna lita, juokauju
[/quote]
O Star, tai patark savo draugei kad kita semestra visus metus kazkiek pasimokytu, kolius islaikytu ir nereix 5egzu laikyt. pasiulys pazymy gera ir be laikymo jokio. Gerai yra tas VDU’nas
Kol dar manes neismete, tol nieko blogo nesakysiu
neimu
i choose what i want.
i do not choose VDU
kaunas