uzskaitomas?

uzskaitomas?

Ar uzskaitoma sidabrine banga? Nekaltas Šypsena Bl man jie kazkaip keistai nesiziuro Nekaltas Gavau pasiulyma i 97 3.0td sidabrini pilna mainyti Nekaltas

Kai kapOtC atvoztas Apakęs

negalvoc …

Gerai

patinka kai mersam taip atsivercia kapoc, priejimas akujens Taip

Kad sidabrinis atroditu gerai tai turi buti toks pat kaip foto Gerai

Geriausiai atrodo baltas ir juodas Taip

baltas ir juodas yra patys paciausi. Nu o toliau … ~ Šypsena

priekinis buferis atsikabines

Shar-> butum pataupes pora menesiu ir butum su banga vazinejes Mirkt dabar su E

rura dega negaliu Cha cha

geriau pusteltu vejelis i toki kapota tai i kuria nors puse nuvirstu, nes buringumas didelis Cha cha o kas del spalvos, tai kaip bura pasakytum, ne ant spalvos vaziuoji Cha cha o jei rimciau tai px ta sidabrine, i bukle ziureciau

Bl, man sitie ratai Gerai

po bangos galesi taupyti, eiliniam vidutiniokui bankroc garantoc

VIN`as, tai, kad taip bendrai paemus, su vienu zmogum bendravau kuris srota turi, realiai mano ackarika islaikyti kainuoja net brangiau, nei tarkim 3.2 benza banga Šypsena

BYTWA, nevirsta bent pas bmw e36 sedanus irgi atsivercia taip bet ten prie pacio kapoto toki mandri lankstai kad nuo vejo nenuvirs kai taip atlekta Mirkt

manai tau visa teisybe papasakojo? Cha cha Cha cha Cha cha

bet jau primetu kas bus, jei turesi banga Apsvaigęs Ufff kiekviena diena bent po fotke tai garantuotai Juokiasi nes jau E daznai vaidenas cia Cha cha

bbz tada apsitriochino bachurs. Parduodu ackarika, jamu babuina. Girdejau ten ne tik kuro pilt nereikia, bet ir pats ji gamina, o jeigu kas sugenda, dar ir primoka i servisa atvezus Gerai man kaip tik bus eiliniam vidutiniokui Gerai