Uzrakinkite sia tema.

Uzrakinkite sia tema.

Na va, nukrito ir ant mano galveles kalavijas, Razruchai laimejus konkursa, tiesiog perbegu i Seimos kluba, kaip kad buvau zadejusi Šypsena Jei kas nores mane susiras per privata, dienorascius ar Seimos klube… Aciu visiems bendravusiems su manim. Ikitukas Bučkis

O kuom blogas Razruxa kaip moderas? Man tai px.

Kam tie kraštutinumai… Nekaltas Negi jau nebeišsiteksim visi…

Ambicijas i sali, ir visiems vietos i valias Taip

Kažkokie vaikų žaidimai - rinkimai, pabėgimai… Nekaltas

(Ni) gerai rase, kad cia smelio deze Mirkt

Kur matei, kad as rasiau ant jo, kad jis blogas> Apakęs

Na jis man yra pazadejes, kad nebanins, bet privers paciai iseiti, tai neketinu laukti, man mano nervai brangesni ŠypsenaO siaip isties Seimoje irgi visai Gerai, idomiu temu esama TaipUzleidziu vieta jaunimui Šypsena

Baik, eda.dita… Apkabinimas Juk visi čia savi esame, kam taip dabar reaguoti… Nekaltasp.s. juk Razrucha ne vienas čia karaliaus Mirkt

Viskas sąlygina - ir Šeimoje gali atsirasti savas Razrucha Mirkt

…o ka, Razrucha taip pat zydas ???

eda.ditaGėlė, kazka ir vel busiu praleidusi, nes tokio Tavo pazado neprisimenu Drovus Tikiuosi, kad Razrucha tinkamai su kitais trimis moderatoriais atstovaus klubo interesus, o ne klubas Razruchos. Klaida, kad sureiksminamas jau ne tik pats moderavimas, bet ir moderatorius, kuris, naturalu, turi savu ir oponuojanciu rata. Ir kuo daugiau apie tai kalbama, tuo didesnis chaosas klubo forume. Kam tos bereikalingos emocijos Nekaltas Anyway, kuo geriausos sekmes ne tik naujoje virtualioje aplinkoje, “Seimos” klube, bet ir realiame gyvenime (skaiciau dienorasciuose) Apkabinimas

eda.dita , sunku, aišku, pamiršti tai, ką tu išdarinėjai su manim ir klubu, būdama čia moderatore, bet stengsiuosi dažnai to nepriminti… Aš niekad nežadėjau baninti NEI VIENO ČIA DALYVIO ir net minėjau, kad, man čia esant moderatoriumi, disidentų nebus. Anaiptol aš pažadėjau visus užbanintus dalyvius atbaninti, kad visiems čia vietos tos užtektų… Aš ir pats gerai suprantu, kad jei koks dalyvis ir nepatinka kokiai nors grupei žmonių, tai bus ir kita grupė žmonių, kuriai jisai tikrai patiks. Kam skriausti tą dalį to klubo dalyvių, jei kitai daliai trūksta elementaraus pakantumo? Kam to reik? Padoriai bent elgtųsi dalyviai ir to pilnai, manau, pakaks. Visi laisvai, nevaržomai dėliokit savo genialiausias mintis ir stenkitės kitiems neįkirėti tuom labai… MirktIr aš juk čia ne koks Dievas, o eilinis, kaip ir visi, ir viskas yra mūsų pačių rankose, nors moderuoti čia tikrai užsigeidžiau neapsikentęs moderatorių eda.ditos ir Xamlo netoleruotinais veixmais diskretiduojant patį klubą ir manęs eliminavimu! Tik pasiūlius mane kandidatu į moderatorius, man nuėmė uždėtą tavo baną. Amerikoje sakydavo: geriausias indėnas - miręs indėnas! Aš sakau, kad geriausias moderatorius - nematomas moderatorius! O geriausia, kai jo išvis nėra. Taip kad jauskis jaukiai šitam klube kaip namuose savo ir neik iš šito klubo, miela eda.dita. Tave juk nori matyti čia ir kiti ir pati tu juk neabejinga šitam klubui (skaičiau aš tavo paskutinius pasisakymus)… Gaila, kad esi nuotaikos žmogus.

Aš tai visuomet išeinu garsiai trinkteldamas durimis… Paskui sugrįžtu tyliai su skersvėju per atvirą langą ar praviras duris. Cha cha

Eda.dita, tu netolerantiška Ne Nustebęs

Kur tu eini… pasilik Apkabinimas

Edituk ,jei ka ateik pas mane i privata ,as Tau visada kambari isnuomosiu su vaizdu i seimos foruma Apkabinimas

eda.dita,juk klubas 30+ Nekaltas esi viena iš jauniausių Mirkt

vaikiski principai Cha cha tiksliau moteriski kaprizai Mirkt