uzmatytas :%-}

uzmatytas :%-}

vakar prie KAM’o, o uz poros valandu jasinskio trikampyje mergike mokesi vairuot ji Gerai

krize Cha cha

mačiau ir aš vakar jasinskio g., bet stovėjo parkinge Nekaltas

tai jau ne primas uzmatytas, vasaramaciau sidabrini bet atrodo LV numeriai, ir nesenei raudona su LT numeriais, nebeatsimenu kokie tik atsimenu akd stiklai visi tamsinti aklinai buvo, seip atrodo sitie maseraciai Gerai

krize krize… bet is kekvienos krizes galima prasigyvent Cha cha cia jau istoriskai patvirtinta Šypsenagrazuolis sits tai nigaliu, bet tuos ratus tai pirma diena pakeisciau

pirmadieni mane autostradoje tokis aplenke tik EST numeriai, nervas sukilo kad su siema vaziavau ir su Skodaaa o ne su Ghibli Cha cha

Neuzhskaitau sito automobilio… Nekaltas Blogai

klaipedoj prie pramogu banko toks stovedavo EEE007 nr Ufff

O kur foto? Apakęs KUR??? Piktas Kur Moteris foto? DrovusJeigu ir ji tokia pat ledine. AngelasRespecta konkreti, yra dar ant Marijos zemes zmoniu nepasidavusiu bandos jausmui ir nepasiduodanciu banalybes Veee bumui. Taip Gerai

buvau jau vasara idejes ta su EST numeriais, Viciunu jis lygtai Šypsena

GDI: Tu sita su Ghibli per sona detum nebent jei jis atbuliniu vaziuotu Mirkt Jei tiek daug apie Ghibli snekesi, itariu, kad teks Tave per sona pratraukt su savo seimyniniu sedanu Cha cha