uzmatyta ant tranzitu

uzmatyta ant tranzitu

ryte gelezinio vilko g. ant tranzitu toks pat sedanas Girtas Apkabinimas,po tuneliu susizemino shaibas,tai garsas Taip Kietas

o jie mechaniniai?

spalva Girtas

Robis-aftamatai,keletas tik mechanu yra Šypsena

o kaip šaibas susižemino? ai, triptronikas… kitaicai gerai sugalvojo savo populiaciją susimažintialfa.lt/straipsnis/11222685/OMG…kinai.valgo.sriuba.is.kudi kiu=2011-05-03_11-56/#

Robis-nereikia tiptroniko,tapke link dugno ir viskas Cha cha Šypsena

kikdaunini ir zeminasi

SitC batonas renka simta greciau nei per 6s ?

Manjakas Taip

nesiziuri baltas,bent is foto

dr002, nieko asmenisko, bet Špyga saldytuvo baltumo spalva pati paciausia tokiems miesto naikintuvams Šypsenap.s mano asmenine nuomone

Manja ,ir man Taip,bet siaip skonio reiklas tas ****o skonis Cha chasiaip ir toki rs"a ne kiekvienas atskirs kuris nesidomi audi markes auto,kad cia jau kazkas truputi TOKIO Kietas Cha cha

šiaip spalva grazi tik prižiūrėti,plauti poliruoti ir visa kita xxx Žliumbia

Bet vat ko nesuprasiu tai to automato tokiam rs’e Ne kazkaip jei auto skirtas “saut” is vietos tai mano galva mechanine deze butu daug geriau Nekaltas

kas geriau nx? šiuolaikinės automatinės dėžės 100 bėgėsis greičiau nei su mechanika

Manja>na nezinau,paziuret grazu,bet daleiskim rs’a noreciau melyna,ta fyrmine ju spalva Gerai

Manjakas-o sankaba su 4wd irgi "saudytu"kas metus? Cha chakai po kapotu 331kw Kietas Cha cha

Manja>siaip nezinau ar pas audi taip yra,bet ar tik ne mersas,o gal bmw turi dezute,kuri dirba greiciau nei mechanas ir renka kazkas identisku laiku simtuka,bei dar ir ekonomina sanaudas

dr002 98m automatas “truputi” skiriasi nuo 2008m. DSG dezes