UZKNISO Tele-2 VARTOTOJAI!!! juodai!!!

UZKNISO Tele-2 VARTOTOJAI!!! juodai!!!

As sugalvojau gersesni buda su debilitais is Tele2. Tai va matau koki nors debiliska skelbima su Tele2 numeriu, paimu irasau i adresu knygute ir palieku laikinai. Ateina laikas kai reikia varyt i naktine, ar siaip nemiegot veliu paros metu, tai paimu pradedu svaidyt majakus. OOOOOOOO kaip zoooooooo debilams turetu boooooti…MirktTegu zino kad ne bet kur galima kaisioti savo debiliskus skelbimus…Mirkt

Jo, as taip pat TELE2 vartotojas. Bet ne is tu, kurie pasiruose ant galvos apshikt del 10cnt. O su tais mazvaikiais, tai man taip pat keletas incidentu buvo, pvz: atsikeli ryte, isijungi telefona ir pareina kokie 5 majakai is vieno numerio (noreciau ji paskelbt, bet jau nebeturiu), paskambinu as jam, o jis "Gal turite koki darba pasiulyt, is kur jus" ir t.t. Lad tik pokalbis ilgiau truktu. Zodziu - L.O.C.H.A.I

TELE2 ****as. Mane uzknisa.

Na anksciau Omnije buwo tokia paslauga kad faksu siuntimas bet kai as su draugeliu ja per daug naudojausi tai ja uzdare! kai issiuntavai kam nors faksa tai jo telefonas skambino 3 kartus per 20 min. Tai mes darem taip kad telefonas pradedavo skambeti ir skambejo 3_-5 dienas o kai rageli pakeli ir padedi jis vel pradeda skambet! Geras buvo ar ne?

Padukes,…,o jei tau taip???

Jo planas tikrai geresnis negu B3Mirkt
Gerai kad pas mane omnis, bet ir tas shit, greit bus biteMirkt

Mazvaikiu kompanija jie ir tiek! Kietas OBUOLIAI NX Kietas

manot man lengva savo tele2 nr kam nors pasakyti? jei rasau po skelbimu tai darasau kad cia "ne 10cnt bajeris", o jei sakai zmogui i akis tai visada kreivai nuziuri. Nu kad nesolidu tai faktas. Bet kainomis esu patenkintas, rysys pusetinas, tad kol kas dar nekeisiu nr.

gal 4 kartus esu gaves sms ish tele2 vartotoju mazdaug tokio turinio - "jei esi mergina, parasyk man" Šypsena pigiai ieshko draugiu ŠypsenaŠypsena

Blemba Tos TELE2 reik musti ir koki karta reik surinkty Hebra ish Omnio ir Bites ir varyt kapot Sporta 7a ar koks ten Vilniauja adresas zodziu renkames y Hebra kaip y koki Koluki ir varom kapoti TELE2 Mirkt

Reikejo dar senesne tema atkapstyt Cha chaCha chaCha cha Pzdc… BlogaiBlogai Laimingas

Ai kazkaip mane neseniai tokie uz pyso taigi norejau paiekot kazko panasaus ir suradau ir Ydomu ar dar Hebra jus atakoja supisty T2 vartotajai ar jau nusiramino, nes tai supystai buvo labai populiaru Mirkt

p.a.s.o.l N.X. tas T2…gaidziai ple!!!KandaKandaKanda

Sutinku pilnai, tai ir siulau susirenkam Y Hebra ir einam musti Tele2 y sporto 7a Šypsena
Ir tada sunormalies taip manau Šypsena

tu nesnekek daugiskaita gerai??? tai kad kazkoks lopas tau skambineja ar ka ten daro del tu 10 cnt, tai dar nereiskia kad ir as esu lopas, nors irig naudojuos tele2…

pvz pries puse metu man pastoviai majakino kazkoks vailokas is omnio, kuris buvo gausei pagaijdintas uzstacius priminimus ala “nu ka pasigaidinai?” “dar neismetei korteles?” ir pan… priminimai jam ateidavo kas kokias 5 min… pac pradejo man skambinti ir siurpinti…
Cha cha

Gaila man taves vaikine, jei tik tiek tesugebi pasakyt

BaisuNesuprantu kaip taves neuz užknisa tokiu temu ieskotApakęs

OI SENA TEMELE Cha cha Idomu kiek tuo metu omnis, bite ir tele2 turejo abonentu??.. Cha cha Laimingas Nekaltas

Omnis ir Bite bei T2 turbut turejo Beveik Dvigubai maziau Nežinau