uzkandau
Pamarinuota vistienos file, samsono smetoniska desrele, bulvytes, svoguno siek tiek. + padazas (pomidoru padazas, grietine ir majonezas). Salotom pomidoras ir agurkas supjaustytas su grietine bei siek tiek svoguno.
na jei čia “stutentiškai” tai gan neblogai
studentiskai-viengungiskai
Dešreėls čia ne į temą. Kiek laiko tušinai vištieną, o kiek bulvės?
Dešros Va tokį maistą manio skrandis tai tikrai sunkiai priima - kečupas, majonezas, keptos buvlės, kepta dešra. Jau geriau McDonalde tada.
Vištiena čia ne į temą, ir nereikia čia prieiti su dešrom savo galvose ir gadinti receptų. Svogūnų gal dar nereikia, aštru, bet čia kaip kam, prieskonių dar trūksta, bet čia irgi kaip kam. Salotų receptą kaip patobulinti net nesakysiu, gal čia visi kritikai susėdę
Desros ne i tema tikrai, nes paprasciausiai sumarinavus vistiena paskutiniam kepimui neuzteko kiekio, tai dar papildomai desrele isidejau Jolitukas> Kriukis> labiau gal kepiua, nei tusinau. Greitai iskepa smulkiai pjaustyta vistiena, bulvytes irgi greit apkepa. Reinekis> kulturizmas.net/troskinta-vistiena-pievagrybiu-padaze/ 1727/ kaip tokia alternatyva? Sitas mano vienas megstamesniu receptu vistienos. Groovy> svogunai pakepti juk visiskai neastrus, visai skanu tok “prieskonis”. Trys griezineliai tik, cia siaip, kad paivairint skoni. Salotos tai mano siaip megstamiausios valgyt prie mesos/kepsniu yra dvi tokios liaudiskos: 1. salotos, svogunu laiskai, krapai, ridikeliai, druska, grietine. 2. pomidoras, svoguno galvos truputi, grietine, druska. Sikart dar agurko prie pomidoro imeciau.
Na jo, tie patys klasikiniai receptai ±
Kažkaip galvojau ar čia ne per daug, bet atrodo, kad mėsos čia dviem mėsajėdam Jei toks kiekis būtų 30% mėsos ir 60% bulvių, tai būtų dar ne per daug, sočiai vakarienei, prie gero filmo
Ten kur kultūristams nuoroda: majonezo ir tuo labiau grietinės su ryžiais nesuprantu. Na išskyrus mišrainę su krabų lazdelėm, ryžiais, morkom ir kt.
Idomu siaip - vienas sako, kad ziauriai mazai, kitas, kad ziauriai daug Reinekis> rekomenduok koki padaza, kuriame nebutu nei majonezo, nei pomidoru padazo, nei grietines. Ar tu isvis sakai, kad padazu prie tokiu patiekalu nemegsti?
New_Era sojos padazas su vistiena draugauja o vietoje majonezo ar grietines gali naudoti naturalu graikiska jogurta, puiki alternatyva kulturistams
nakciau, netikiu, kad cia tavo jovalas
Neaisku ar sveikesnis nei mano tas padazas su tokia sudetim tada, cia galvojau kazkas “sveiko” pasiulys, kurie negali keciupo su majonezu ir grietine kaip padazo valgyt Na jolitukas pasiule ta jogurta, reiks megint. Bet vis tiek reik prie jogurto kazkokio “paskaninimo” Prieskoniai gal kokie.
kazkas foto perkele is “mano kulinarinis sedevras” i “ivairus”
laukiancio stipendijos studento svajone bet i maisto kluba tai tik su uzrasu antimaistas
Neblogai LT gyvena jau jei vistienos file tik studentams papigiai prasimaitint