uzjauskit
Pyypt zmones uzjauskit mane, mano pusbrolis (■■■■■■■) katik ismano tel. pabuciavo kazkokia keksia( ka apie mane kiti pagalvos)
ir ka dbr daryti ?
Visaj neketinu to daryti. Dink iš ekrano
~
nzn ar tave uzjaust del tokios ‘tragedijos’,ar save ,kad y tokia tema atsakineju
~…didziule dideliausia uzuojauta
vargshe kekshe… tik mobiliakinius buckius gauna…
nu sakau siaubas
OKkia Jus grazi kai pyxtate
aciprashaw, taj ce “bajsi nialajme”? nusispjawk i taj!!!kox skirtumas ka kokie zmones galwoja?
/Me ir pati žino /Me ne tik kai pyxta graži
~
pro kaire ausi i smegenis pripilk sampuno ir vandens, tada uzkimsus ausis, uzciaupus burna, ir uzspaudus nosi gerai pakratyk galwa ir isleisk visas pamuiles is galwos, gal tada keliams prasivalius tavo smegenis vel pasieks deguonis…
geras
Nu kad taip jau nori - užjaučiu…
Tu zewrus vargsams naujokams
kad tie “vargsai” naujokai niekaip nepasimoko, neuztenka kad viena ju tema uzrakintu, man uzteko viena durna sukurt, daugiau net nebandau. o tie tai ne *bliamba*… tas pats per ta pati…
Kokia problema…
Telieka žudytis…
Pilnai Tave suprantu, ir mane tokia uzkala, bet taigi visas durnas temas ne vienas ir tas pats naujokas sukure;]
oki… sedziu su visa diena spengiancia galwa, xujowa nuotaika , sitam klube senokai berasiau, tai nusprendziau apziuret ir gal kokios 5-6 tokios temos biski iskala is veziu, plius TEMA SKRAIDUOLE yra NAUJOKAMS IR NE TIK: klubo taisykles. i akis lenda ta tema, tai ne bl, vistiek sawo… bent pries kuriant tema prabegom perzvelgt taisykles, tai bent puse aktristu. bet ne, naujokeliai taip isitikine sawo teisumu, kad ju temos turi gilia prasme, yra ypac diskutuotinos ir visiems idomios, kaip kazkieko xujpaimiosh koks brolis xujpaimiosh kur issiunte kazkoki susikta bucini ir kaip db blogai, pagalweos kad ne tos pakraipos. TAUTA DEGRADUOJA
vajezau… pasikark…