Užduotėlė pirmadieniui
Nugalėtojas: UgniusM su tuo ir sveikinam Bandysiu tęsti tradicijas (jei niekas neuždengs foto) ir dėsiu nelengvas užduotėles pirmadieniui
1-a dalies laimėtoja BlackNight praėjusį pirmadienį: <A HREF="[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.689587.387…< br />-=(1464407838](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.689587.387…-=(1464407838)“TARGET=”_blank">biteplius.lt/lt/2club.club_f_ reviews/201.689587.387…- =(146 4407838</A> Taigi, šiek tiek apie užduoti: reikia atspėti merginos vardą ir neblogai būtų įvardinti žaidimą, kuriame ji “vaidina”. Ši mergina renkama viena seksualiausių “gaming girl”
tai kad siandien sekmadienis
Tikrai?
Chun-Li?
Yuffie. Final Fantasy VII
Greitai čia jūs
Kaip smagu, kad esu pagerbta O ir tu kitą kartą paruošk sunkesnes, senesnes užduotėles
nespėjau o šiaip per gūglą gana greit galima rast
(ta proga ui kiek gražių pieštų mergičkų prisižiūrėjau
)
Final fantasy
aš tai net nežinojęs sakyčiau, kad FF O jau Kušlius tai tikrai turėtų atspėt
Nebūčiau atspėjęs, nes man galvoje ji tokia: uk.geocities.com/blissful_absolution/assignment4/images/yuffiei mage.jpg
Vieninėlis mano žaistas Final Fantasy. Atsimenu už 3 cd playstationui, sumokėjau 25x3=75lt kompikinėj ir labai nusivyliau, kad nepirkau 3 kokių kitų geimų. Dabar būtų įdomu vėl pabandyt.
Bet dėl Yuffie vistiek reikėjo šiektiek pagooglint.
Kitą sav. pasistengsiu tikrai sunkią užduotį paruošti
Aš pamenu irgi už FF7 sumokėjau dafiga Pirkdavau dar tokį rusišką žurnalą playstation ir tuo metu buvusį kiberzoną, tai ten prisiskaičiau, kad afigienas žaidimas, nusipirkau, pabandžiau, ble galvoju kas per ššš…nu tiek sumokėjęs nusprendžiau dar pažaist ir tai tapo geriausiu žaidimu tuo metu
ir iki šiol prisimenu kaip vieną geriausių žaidimų ever
Laukiu kol blu-ray advent children filmą išleis.
Pirmadieniui ? , sekmadienis dar
ne viena seksualiausiu o viena is seksualiu merginu nes yra ir grazesniu
Sniobelis, nelabai mintį pagavau Jei pats supratai ką parašei - paaiškink ir kitiems