Užduotėlė pirmadieniui

Užduotėlė pirmadieniui

Nugalėtojas: UgniusM su tuo ir sveikinam ŠypsenaBandysiu tęsti tradicijas (jei niekas neuždengs foto) ir dėsiu nelengvas užduotėles pirmadieniui Šypsena1-a dalies laimėtoja BlackNight praėjusį pirmadienį: <A HREF="[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.689587.387…< br />-=(1464407838](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.689587.387…-=(1464407838)“TARGET=”_blank">biteplius.lt/lt/2club.club_f_ reviews/201.689587.387…- =(146 4407838</A> Taigi, šiek tiek apie užduoti: reikia atspėti merginos vardą ir neblogai būtų įvardinti žaidimą, kuriame ji “vaidina”. Ši mergina renkama viena seksualiausių “gaming girl” Girtas

tai kad siandien sekmadienis Cha cha

Tikrai? Apakęs Juokiasi

Chun-Li? Nekaltas

Ne

Yuffie. Final Fantasy VII

Greitai čia jūs Piktas

Kaip smagu, kad esu pagerbta GirtasO ir tu kitą kartą paruošk sunkesnes, senesnes užduotėles Klasta

nespėjau Liūdnaso šiaip per gūglą gana greit galima rast :stuck_out_tongue: (ta proga ui kiek gražių pieštų mergičkų prisižiūrėjau Girtas )

Final fantasy Valio Girtas

aš tai net nežinojęs sakyčiau, kad FF Cha cha O jau Kušlius tai tikrai turėtų atspėt Šypsena

Nebūčiau atspėjęs, nes man galvoje ji tokia: uk.geocities.com/blissful_absolution/assignment4/images/yuffiei mage.jpg

Vieninėlis mano žaistas Final Fantasy. Atsimenu už 3 cd playstationui, sumokėjau 25x3=75lt kompikinėj ir labai nusivyliau, kad nepirkau 3 kokių kitų geimų. Juokiasi Dabar būtų įdomu vėl pabandyt. Mirkt Bet dėl Yuffie vistiek reikėjo šiektiek pagooglint. Drovus

Kitą sav. pasistengsiu tikrai sunkią užduotį paruošti Klasta

Aš pamenu irgi už FF7 sumokėjau dafiga Cha cha Pirkdavau dar tokį rusišką žurnalą playstation ir tuo metu buvusį kiberzoną, tai ten prisiskaičiau, kad afigienas žaidimas, nusipirkau, pabandžiau, ble galvoju kas per ššš…nu tiek sumokėjęs nusprendžiau dar pažaist ir tai tapo geriausiu žaidimu tuo metu Girtas ir iki šiol prisimenu kaip vieną geriausių žaidimų ever Girtas Laukiu kol blu-ray advent children filmą išleis.

Pirmadieniui ? Cha cha , sekmadienis dar Šypsena

ne viena seksualiausiu o viena is seksualiu merginu nes yra ir grazesniu

Sniobelis, nelabai mintį pagavau Juokiasi Jei pats supratai ką parašei - paaiškink ir kitiems Šypsena