Uždarymo akcentas
gera štuka
kiek?
Tik 4.5kg. “Tik”, nes ir man fotkėje atrodo kur kas daugiau.
zuvis grazi,a kaip ana uzsivadina?
lamputas nusilamputavo
Didis žvejas Lamputu
Na, pagirkit dar kas nors
tikrai grazi
ar cia vakar toks oras buvo pas jus
kokia grazi zuvis
įdomu, kada ir kur tas uždrymas vyko. Pagal nuotrauką -rmi jūr ir vos ne vasariška apranga. Vakar jūra juvo banguotesnė, šindien - juo labiau. Nemanau, kad kas nors taip apsirengęs plaukė, juo labiau, kasd Klaipėdoje sniego per 10 comų, o temperatūra taip pat ne pliusinė.
niasamone kazkokia
Netikintys pasiskaitykite menkių temoje, arba peržiūrėkite orų archyvą. Pliusas ir saulė, lengvas vėjelis prasidėjo 12-14 km nuo kranto į vakarus-pietvakarius. Mes gaudėme 18-20km nuo kranto Sąvartyne. Sniegą pasistengiau dar uostelyje maksimaliai apvalyti, o likučiai ištirpo jūroje. Ten vandens temperatūra siekė +9…+10. Tik4tina, kad oro temperatūra galėjo siekti +6…+8 vidurdienį, priversdama net nusirenginėti. Įdomu, kaip aš pasirodyčiau ekipažo akyse įdėdamas apgaulę - nepamyslijote?
Kai grįžinėjome krantan apie 13 val., Prastą orą radome ten pat, kur palikome. Vakarykštė vandens temperatūra: <A HREF=“itameriportaali.fi/en/itamerinyt/en_GB/pintalampoennu< br />ste/“TARGET=”_blank”>itameriportaali.fi/en/itamerinyt/en_GB /pintalampoennus te/</A>
šeštadieni ir ant kranto iki pietų buvo pasakiškas oras. aš su šeima buvau prie jūros pasivaikščioti, tai pilna sniego, o akinanti ir šildanti saulutė vertė nusimauti kepures bei pirštines. vėliau nuo jūros parėjo , kaip rūkas, drėgmė. atšalo iškart dingus saulei. gerai, kad spėjome pasidžiaugti tuom
man regis ir ten fotoje matosi horizonte pareinanti ta pilkuma