Už tuos kurie jūroje....

Už tuos kurie jūroje…

Kam teko stovėt ant juto ir palydėt tolstanti krantą ir kas su džiugesiu širdy ji pamatydavo stovėdamas ant bako tas supras, kad už tuos kas jūroj reikia pakelti Taurė PrisidėkitLabas

Taurė

Graziai Tu cia …TaurėTaip

ex… manasis daba juroj…Liūdnas

O aš Taurė už jūrą, laiką ir netikėtumus…

Aš maniau, kad BANGOJ daug jūreivių, nes iš kur tos bangos be jūros, o kaip jūra be jūreiviųLabas

Ir as uz juraCha cha
ir man Taurė ipilkit tiek kiek juroj Bučkis

As nestovejau ant juto ir bako…bet suprantu ka tai reiskia buvusiems moriakams…uz juos…

Ir už jūrą,ir už jūreivius,ir už jų laivus,už jutą ir baką,nors nenutuokiu,kas tai galėtų būtGirtas-iki dugnoCha chaTaurė

O aš niekad nemačiau gyvo jūreivio… Ne tik per televizorių… Nustebęs
Bet visada jaučiu jiems didelę simpatiją ir pagarbą! TaurėŠypsena

O as maciau ir tolstanty kranta ir man buvo bais baisuBaisu, nors jura buvo rami kaip bliudas ale vat vis tiek baisu bo viskas vyko po kelto Estonia nelaimes.Tai as keliau Taurė, kad nebutu baisu daug daugTaurėTaurėTaurėTaurė.Ir ii dabar nesuprantu kaip tie mariakai nebijo audru.As tiksliai zinau, kad prideciau kelnes.
O ryte Kai pamaciau Svedijos krantus, kaifavau.Taip buvo gera po nemiegotos nakties.
Man labai patinka laivai, bet kol jie dar prisishvartave krante.Mirkt

MirktTu tikra LEDI, dėl tokių ir verta grįžt į krantą, nors jeme ir esi…Taurė

Uz tuos kurie liko juroje, ir nebegris namo… kad ir kaip mes tebelaukiam

O man teko pažinti labai daug jūreivių, tačiau buvau prisiekusi sau, kad niekada netekėčiau už jūreivio, nes mačiau, koks sunkus gyvenimas tų, kurios likdavo krante vienišos su vaikais laukti tų, besiblaškančių jūroje. Beveik juos visus jūra labiau traukia, nei žmona, vaikai. Tik svečiai jie krante, pabūna keletą mėnesių ir vėl jūros šauksmas juos traukia.
Tai už tuos, kurie krante laukia sugrįžtančių iš jūrosŠypsena

pažįstu ir aš viena jūreivį…tikrai laisvas žmogusNekaltas
Taurė

o aš už jūros berybę jėgą, štormus ir jos nugalėtojus !!!Labas

Sutinku Uz tuo kurie urojeTaurėir uz tas kurios akis krante praziuriTaurėTaurė

Juokiasijūra užšąlo,galima pas juos jau su rogėmJuokiasi

Labas Teko tik jachta plauktiotiNekaltas

Už tuos kurie jūrojeTaurė