Uz koalicija apginkime prezidenta

Uz koalicija apginkime prezidenta

registruojami savanoriai…

NekaltasNekaltasNekaltas

ps chokolatka zadejo ant chaliavos plakatu pripaisyti…

ir ka veiksim? T.y. kaip ten gelbesim

stosim muru, kaip per sausio 13…
NekaltasNekaltasNekaltas

Na galėčiau nuoga palakstyti parėkauti prezidentas nekaltas prezidentas auka pakol nesusemtų

jo, trys - tai jau muras?

Paksas nekaltas kad paeme babkes o negrazina Cha cha paeme tai svetimas o grazint tai savas reikia Cha cha

Teisingai Rydai nekaltas jis nekaltas o dar ir grazus o tauta gražius myli,jiems viskas atleidžiama

tiesa sakant, as kur kas grazesnis…
NekaltasNekaltasNekaltas

as tai irgi baikis Cha cha uztat ir atleidzia man moteros GeraiDrovus kai jau po viskam…Laimingas

Teisingai visai pamiršau tavo plaukai ilgi ir šiaip tuFlirtasturi realų šansą tapti prezidentu ypač Kaune nors ant jo ir dedi

as ant kauno nieko nededu… tai, greiciausiai, politiniu oponentu smeiztas… ir man, manai, viska, viska atleistu?
NekaltasNekaltasNekaltas

kiba blyneliu su durnaropem apsivalgeiApakęs? Tu ka, paxa ginti noriApakęs? Nuo ko, nuo jo pacio gal ar zuliku jo drauguNekaltas?..

O as tai negaleciau, net ir del prezidento. Salta dabarCha chaCha cha

tiesa sakant, man kaip ir tas pats nuo ko ginti… as tiesiog norec pasielgti krikscioniskai…
NekaltasNekaltasNekaltas

O as tai negaleciau, net ir del prezidento. Salta dabarCha chaCha cha

[/quote]

kaip tai negalesi??? Uz savo prezidenta dar ne tai galima padaryti!!! Juk parasyta, kad stosim kaip muras TaipTaipTaip Galesi, ir dar kaip…

[/quote]

kiba blyneliu su durnaropem apsivalgeiApakęs? Tu ka, paxa ginti noriApakęs? Nuo ko, nuo jo pacio gal ar zuliku jo drauguNekaltas?..

[/quote]

O tu gal is balto namo?ApakęsApakęs

[/quote]

kaip tai negalesi??? Uz savo prezidenta dar ne tai galima padaryti!!! Juk parasyta, kad stosim kaip muras TaipTaipTaip Galesi, ir dar kaip…

[/quote]

bet jai busim su drabuziais, tai muras bus storesnis ir tvirtesnisCha cha

Na ir skonis
Veee

bet nuogumas inesa i santykius skaidrumo ir artumo…
NekaltasNekaltasNekaltas