Uz kelias spirales ir korpusa >1.5k Lt

Uz kelias spirales ir korpusa >1.5k Lt Kanda

Kur vilniuje rast elektriniu virykliu normaliomis kainomis? Kazkaip abydno uz kelis kaitinimo elementus ir skardos gabala moket 1.5k ir daugiauŽliumbia Gal galit adresiuku pametet ar nuorodu?

Dekui!

Susibiesines Ultra

pastatomu ar integruojamu. zanussi, aeg ar electrolux?

Matai, cia viskas priklauso nuo to, ka nori isigyt. Jei uztenk "…uz kelis kaitinimo elementus ir skardos gabala…", vaziuok i kalvariju turgu, skarda 60x60cm kainuos iki 50 Lt o uz kaitinimo elementus irgi panasiai, tai grubiai skaiciuojant → 250 Lt ir galima gaminti maista Šypsena

firma reiksmes neturi, svarbu kad butu padori virykle su orkaite, gerai but su tuo lygiu pavirsium, bl neatsimenu kaip jis vadinasi.

Na as uzsisakiau kad parveztu deveta is vokieciu ir isitaisiau apynauja el. virykle idealios bukles ir tik uz…100Lt…
Mirkt
O moket 1.5kLt uz toki dalyka man galvele neisnesaNe
Ar jus bent isivaizduojat, kokia jos savikaina?
Mirkt

any ideas kur vilniuje padeveta technika parduodama?

bent priesh metus buvo parduotuve zirmunuose kur pardavinejo prekes su ipakavimo, ishores defektais (nezymus ibrezimas ar panashiai.
tikslaus adreso nezinau bet bandysiu nupasakoti kur:
turbut zinai kur zirmunuose yra ex jan and co centras, poto ten buvo sparas dabar nezinau kas, priesh ji per gatve yra berods kazkokia gamykla (jei neklystu vilmos) vat ivazeves i vilmos gamyklos teritorija turetum ta parduotuvele ir rasti (aishku per metus galejo daug kas pasikeisti bet vistik pabandyk ten, nes anksciau buvo ivairiu pigiu prekiu TaipLabas

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/222711.235-=(104508762
6

Cia zmogus skelbesi (2 ar trecia zinute), kad prekiauja technika su transportavimo defektais, poroj temu jo reklamyte maciau Šypsena Bet su keraminiu pavirsium uz pora simtu nesitikek Nekaltas arba labai sh butu, arba itartinas, jei naudotas, arba isskirtiniai variantai (is vokietijos uz 100ltŠypsena). Imontuojamos isvis brangios.

manau kalba apie parduotuvę ‘Taip lengviau’, ji yra Žirmūnų g. 68
pirkau ten skalbyklę prieš kokį mėnesį, vis dar veikiaŠypsena

nusipirkau bompani virykle uz 1.25k ltPavargęs bl Lietuva vis tik prekybininku salisNekaltas