Už ir Prieš :)

Už ir Prieš :slight_smile:

uz sexa be gandonu Taip

Bus argumentuotu nuomoniu? Šypsena Cupra R vs MPS Mrc, karti patirtis? Mirkt

už ir prieš lenkus? Nekaltas Nieko neturiu prieš Ne

kodel karti… Nekaltassaldi Taiplenkai Blogai

Mrc, tfu “neisigilinau” Pavargęs

neturi, nes lenkai darbdaviai Cha cha

Rafi, ant darbdavio aš turiu šiek tiek pykčio, bet aš šiaip pažystu ne vieną LT gyvenantį tos tautybės žmogų, tai ne kartą pastebėjau, kad geriau su jais turėti reikalų, nei su lietuviais…

reikalai reikalais, bet charakterio bruozai Mirktas ir turiu ne viena drauga irbendradarbi… faini zmones Taipbet yra tokiu gandonu Taipaisku visur ju yra Cha cha

MrC, gandonų pilna visur ir čia ne nuo tautybės priklauso.

Rafiui tokia turėtų patikti: suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a8-4-2-quattro-20-alu-felgen -vollausstattung-laupheim/188425986.html Taip Tik aišku buferį priekinį pakeisti reikėtų Klasta

Mane poliakai biesina, kad nemoka jokiu kitu kalbu, nei jauni, nei seniai, nei rusiskai nei angliskai, atvaro koks vadyla, jei nesneka niekaip kitaip tai net nekalbu

drako, gal neveltui jie vairuotojais dirba Mirkt

Chm…Modelis kažkada buvęs, taip sakykim, “kietas”, o dabar? 10 metų gelda su potencialiai daug gedimų ir atitinkamai išlaidų. Sakai gauni su tokiu respekto taškų? bbs - tik pats savininkas ir galvoja, kad tokioje atrodo gerai, o aplink visos močiutės galvom linksi Taip , kad už paskutinius litus žmogus, trūks plyš, nori kietas būt (ech, jau tie kompleksai) ŠypsenaNieko nenorėjau įžeisti. Peace Cha cha

Tai gal kasnors kanors parasys apie mazda ar seata Juokiasi

MrC, BB’i tu cia is ju ka gausi, kai masinos be respekto Cha cha

Tom4s, nebutinai Ne buna ir jauni vairuotojai, o ir siaip lenkuose kazkada teko kelio klaust pas vietinius ir po to dar kazko elementaraus pas jaunima, nieks nesneka niekaip… bet buvo bairis, kai lenkas vadyla atvare, as jo klausiu ar rusiskai ar angliskai sneka, tas atsake “sneku lietuviskai” Juokiasi

as tai saziningai spakysiu nieko nezinau apie jas… seata snu seatas bole menia… Geraio mazda isvis tokia pirma kartmatau foto Apakęsspeju ir lektuvelis geras… Šypsenaas gal labiau mazda ziurineciau… mano galva daugiau respekto uz ispana Juokiasi

Rinkciausi seata

drako, man dažnai tenka bendrauti, tai situacija gerėja - lenkai supranta, kad be anglų kalbos į UK neemigruos, dėl to mokinasi JuokiasiWidzia, aš apie tokią aštunkę pagalvoju (tik ne kokią išfrakonintą, o paprastą standartinės išvaizdos), bet ne dėl kokių nors debiliškų repekto taškų, o dėl to, kad norisi A8 Mirkt Juk nė vienas naujas kibiras nevažiuos taip patogiai, kaip tokia sena aštunkė Mirkt Lygiai taip pat kiti perka senus civic’us juos ten “bombina” ir panašiai, kai tuo pat metu va toks Seat’as važiuoja gamyklinis iškart geriau Mirkt Kiekvienam savo Šypsena