Už ir Prieš
uz sexa be gandonu
Bus argumentuotu nuomoniu? Cupra R vs MPS Mrc, karti patirtis?
už ir prieš lenkus? Nieko neturiu prieš
kodel karti… saldi
lenkai
Mrc, tfu “neisigilinau”
neturi, nes lenkai darbdaviai
Rafi, ant darbdavio aš turiu šiek tiek pykčio, bet aš šiaip pažystu ne vieną LT gyvenantį tos tautybės žmogų, tai ne kartą pastebėjau, kad geriau su jais turėti reikalų, nei su lietuviais…
reikalai reikalais, bet charakterio bruozai as ir turiu ne viena drauga irbendradarbi… faini zmones
bet yra tokiu gandonu
aisku visur ju yra
MrC, gandonų pilna visur ir čia ne nuo tautybės priklauso.
Rafiui tokia turėtų patikti: suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a8-4-2-quattro-20-alu-felgen -vollausstattung-laupheim/188425986.html Tik aišku buferį priekinį pakeisti reikėtų
Mane poliakai biesina, kad nemoka jokiu kitu kalbu, nei jauni, nei seniai, nei rusiskai nei angliskai, atvaro koks vadyla, jei nesneka niekaip kitaip tai net nekalbu
drako, gal neveltui jie vairuotojais dirba
Chm…Modelis kažkada buvęs, taip sakykim, “kietas”, o dabar? 10 metų gelda su potencialiai daug gedimų ir atitinkamai išlaidų. Sakai gauni su tokiu respekto taškų? bbs - tik pats savininkas ir galvoja, kad tokioje atrodo gerai, o aplink visos močiutės galvom linksi , kad už paskutinius litus žmogus, trūks plyš, nori kietas būt (ech, jau tie kompleksai)
Nieko nenorėjau įžeisti. Peace
Tai gal kasnors kanors parasys apie mazda ar seata
MrC, BB’i tu cia is ju ka gausi, kai masinos be respekto
Tom4s, nebutinai buna ir jauni vairuotojai, o ir siaip lenkuose kazkada teko kelio klaust pas vietinius ir po to dar kazko elementaraus pas jaunima, nieks nesneka niekaip… bet buvo bairis, kai lenkas vadyla atvare, as jo klausiu ar rusiskai ar angliskai sneka, tas atsake “sneku lietuviskai”
as tai saziningai spakysiu nieko nezinau apie jas… seata snu seatas bole menia… o mazda isvis tokia pirma kartmatau foto
speju ir lektuvelis geras…
as gal labiau mazda ziurineciau… mano galva daugiau respekto uz ispana
Rinkciausi seata
drako, man dažnai tenka bendrauti, tai situacija gerėja - lenkai supranta, kad be anglų kalbos į UK neemigruos, dėl to mokinasi Widzia, aš apie tokią aštunkę pagalvoju (tik ne kokią išfrakonintą, o paprastą standartinės išvaizdos), bet ne dėl kokių nors debiliškų repekto taškų, o dėl to, kad norisi A8
Juk nė vienas naujas kibiras nevažiuos taip patogiai, kaip tokia sena aštunkė
Lygiai taip pat kiti perka senus civic’us juos ten “bombina” ir panašiai, kai tuo pat metu va toks Seat’as važiuoja gamyklinis iškart geriau
Kiekvienam savo