uz ar pries?

uz ar pries?

ka manote apie aklus pasimatymus? arba iswis apie pasimatymus kai eina susitikti kelios poros? (gal jau buwo sita tema, bet as jos nemaciau,Laimingas )

manau, kad tau reiketu veterinaro…Liežuvis

weterinaras nepades…Liežuvis Šypsena

pades, pades!Taip

oho kokia nauja ir netiketa temaApakęsApakęs
Juokiasi

Oho kokia idomi, nauja, ir niekad nediskutuota tema Gerai

O ka.Syki panele nepazistama,mane is draugiu kalbu pazistanti,pakviete telefonu prie fotogalerijos.Ir visai PATIKO.Nes ji tai norejo draugaut.Po 3 0 minuciu panorau ir as

O ka.Syki panele nepazistama,mane is draugiu kalbu pazistanti,pakviete telefonu prie fotogalerijos.Ir visai PATIKO.Nes ji tai norejo draugaut.Po 3 0 minuciu panorau ir as

Jio tema tai juodai naujaLaimingas

Kas tie akli pasimatymai?
Kaip aina susitiktu du akli zmones susipazine virtuale? ar kas ?

kam sneket, o kam patylet

grazios paneles nevaiksciuo i aklus pasimatymus, nes anuos jau tor sava vaikinukus o vaiksciuo tik baidykles ir neistikimos

citatos pabaiga

man tai jie Blogai Nekaltas

nenurodei citatos saltinio! Pavargęs

grazios paneles nevaiksciuo i aklus pasimatymus, nes anuos jau tor sava vaikinukus o vaiksciuo tik baidykles ir neistikimos

citatos pabaiga

[/quote]

oi kaip tu klsyti… net labai klysti Mirkt

JuokiasiGerai

Akli pasimatymai visai fainas dalykasŠypsena Tai dar vienas puikus budas pabendrauti su ivairiais zmonemis. As dabar statuose, o cia rodo tokia laida: “Blind date”, labai megstu ja ziuretiTaip, nes didzioji dauguma pasimatymu buna laabai saunusŠypsena
As tikrai uzTaip

pries.
akli pasimatymai - gaidys Cha cha

mums su drauge jau vienas toks buvo aklas pasimatymas na nelabaj patiko daugiau niekada