updeito updeitas
Pasveikino mane bb iš ryto su nauju updeitu. Kiek pasidomėjau iš šono, pataisyta žemo garso problema, pasporto mirgėjimas, bt greito iškrovimo ir dar visko. Labas rytas ir Jums
Tai bus ne beprasmis savaitgalis
cu kodel istrynei komentara apie rinkimus ir sodyba?
Pasirodė nekorektiškai.
tai BB pasportas jau ira telefonu telefono telefonas
paklausk jėzaus man netinka jo klava ir kvadratinis ekranas. visa kita - labai ok. aš kol kas apsistoju ties z30
as laukiu kol z75 pasirodys prekyboje balandzio menesi ziauriai afigenas modelis
BB klubas Visi kiti - suds
Negiriant. Fokusuoja gerai, nuotrauka gaunama momentiškai, visai kaip aifone. Spotify rodo album art. Maloniau dirba klaviatūra, greitesnis sekančio žodžio įterpimas. Standby baterija gerai laiko. Per naktį, ant batery seivo, su 4g, bet be interneto, nukrito tik 3%. Čia jau gerai Apskritai, ženkliai geriau veikia tas pats seivas. Skambučio melodija, ypač ogg plėtiniu, skamba raiškiau ir ženkliai aiškiau. Lyg koks, geresnis kodekas būtų naudojamas. 7 apsai (3 androidiniai) sukasi ant battery seivo, jokio lago. Prieš tai buvo jau ryškus lagas laikant 2. Tobulėjimas akyse. Dar vienas pastebėjimas dėl wifi. 40Mhz, rusyje anksčiau buvo vos viena padala, dabar visos 3. Rūteris 2ąjame aukšte. Net keista, Nexus 5 prasčiau gaudo dabar
gal vel reikes bb jamt
o Samsungui nesiulo dar atnaujinimo i 5 androida, lolipop rasiau sake dar menesi palaukt, gal pasiulys
ble toks vaizdas kad su BB jus nieko daugiau neveikiat tik update’inat juos
Aha
bando nuo ios neatsilikt
ha. gavau ir as OTA updeita. 1 gb 10.3.1.1779 OS.
bet tai pasijaute - net pas mane androidas - tai kaip native suktis pradejo