updeito updeitas

updeito updeitas

Pasveikino mane bb iš ryto su nauju updeitu. Kiek pasidomėjau iš šono, pataisyta žemo garso problema, pasporto mirgėjimas, bt greito iškrovimo ir dar visko. Labas rytas ir Jums Šypsena

Tai bus ne beprasmis savaitgalis Gerai

cu kodel istrynei komentara apie rinkimus ir sodyba? Nekaltas

Pasirodė nekorektiškai.

tai BB pasportas jau ira telefonu telefono telefonas ???

paklausk jėzaus Šypsenaman netinka jo klava ir kvadratinis ekranas. visa kita - labai ok. aš kol kas apsistoju ties z30 Nekaltas

as laukiu kol z75 pasirodys prekyboje balandzio menesi Gerai ziauriai afigenas modelis Gerai

BB klubas GeraiVisi kiti - suds Klasta

Negiriant. Fokusuoja gerai, nuotrauka gaunama momentiškai, visai kaip aifone. Spotify rodo album art. Maloniau dirba klaviatūra, greitesnis sekančio žodžio įterpimas. Standby baterija gerai laiko. Per naktį, ant batery seivo, su 4g, bet be interneto, nukrito tik 3%. Čia jau gerai ŠypsenaApskritai, ženkliai geriau veikia tas pats seivas. Skambučio melodija, ypač ogg plėtiniu, skamba raiškiau ir ženkliai aiškiau. Lyg koks, geresnis kodekas būtų naudojamas. 7 apsai (3 androidiniai) sukasi ant battery seivo, jokio lago. Prieš tai buvo jau ryškus lagas laikant 2. Tobulėjimas akyse. Dar vienas pastebėjimas dėl wifi. 40Mhz, rusyje anksčiau buvo vos viena padala, dabar visos 3. Rūteris 2ąjame aukšte. Net keista, Nexus 5 prasčiau gaudo dabar Šypsena

gal vel reikes bb jamt Cha cha

o Samsungui nesiulo dar atnaujinimo i 5 androida, lolipop Nekaltas rasiau sake dar menesi palaukt, gal pasiulys

ble toks vaizdas kad su BB jus nieko daugiau neveikiat tik update’inat juos Juokiasi

Aha Taip

bando nuo ios neatsilikt

ha. gavau ir as OTA updeita. 1 gb Apakęs10.3.1.1779 OS.

Gerai

bet tai pasijaute - net pas mane androidas - tai kaip native suktis pradejo Girtas Kietas