Uodegos kirpimas


Uodegos kirpimas

sveiki, noreciau paklausti del spanielio uodegos kirpimo. gal kas dirbate ar baige esat veterinarija tai pasakytumet kaip yra jeigu suniukui yra menesis laiko. kiek kalbejau trumpai su veterinaru, tai geriausia yra kirpti pirma savaite po gimimo, bet jeigu suniukui jau menesis, tai veterinaras sake, kad galima bet jau su narkoze. gal kas galit kompetentingai papasakoti placiau. ar yra koks pavojus suniukui del sitos proceduros ir tt. nuomoniu kas graziau ar apie moraline puse nelabai reikia.

kam ta uodega kirpti Pavargęs

Zinok jau parodose su uodegomis dalyvauja ir vietas laimi.

as ne del to. visai neplanuoju dalyvauti parodose, paprasciausiai man taip graziau dbr atrodo. domiuosi kiek tai pavojinga ir skausminga suniui ir tada spresiu ar daryti tai ar ne…

pabandyk sau kokia dali nusipjaut ir paziurek ar skausminga Kvankt?

davai nerasykit cia tu nesamoniu. paklausiau klausimo, jei kas zinos atsakys, o su kitais nenoriu veltis i tuscias kalbas, cia tokia mano nuomone ir mano skonis ir jums tai turetu buti vienodai del to, gyvenkit savo gyvenimus.

Matosi kad reikalingas daiktas o ne gyvūnas,kur čia meile gyvūnui? “Nes man taip patinka” Sėkmės gyvenime,ziurek kad tau ko nors nepadarytu žmogus nes jis taip nori.

jau keli metai kaip uzdrausta yra tiek uodegu tiek ausu kupiravimas. jei rasi veta kuris tai padarys, gali atsisveikint su licenzija. o menesio laiko suniukui neikas nepjaus tau uodegos, nebent sakau rasi tam kuriam babkes svarbiausia. bet ir tai narkoze, jos metu reikia atidalint slankstelius ir uztrauk oda. cia bile kuris dar ir nepadarys. ankciau suniukam uodegos kupiruodavosi iki 3 d po gimimo. tada jie ‘tipo’ maziausiai jaucia skausma, bet cia totalus briedas, nes verkia suniukai kaip reikalas per tas proceduras… nemanau kad pats noretum jog pirsto gala kas nupjautu be nuskausminimo ar narkozes. plius tokiam amziuje atlikus netinkamai operacija didele tikimybe kad atrodys baisiai…

Ai nu gerbiamasis, juokingai skambate, nereikia moralų, tik pačio pasisakymas “taip gražiau” nieko kito neverčia parašyti kaip moralą. Kur pasaulis ritasi su tais “taip gražiau”. Ir be abejonės taip, tai pavojinga, be reikalingas šuns žalojimas tikrąja to žodžio prasme.

Nusizudyk galva i siena, tu, ■■■■■■. Jam, mat, taip graziau!