Uodas (patinas)
nu-u-u-u, dabar pasipils: ryškumo nėra, fokusas už kadro, blicas tiesiai į fasadą, Canon EOS 50D tai muilinė, o ne fotikas … puiki nuotrauka
Na blicas mano išties sugedęs buvo tuo metu, tad teko pasinaudoti tuo, kuris tiesiai blicina t.y. pacios kameros…
bent man persiesus jis, tamsinciau kad kazka eitu iziuret
Vasaros “malonumai”
Nu perkaltas patinas…
nu žėk, didieji peiktojai pyksta, kad jų argumentus pačioje pradžioje išdėsčiau, tai randa ką supeikti nes susilaikyti niekaip negali …
O kodel turetume laikytis, jei darbas su broku?
matai, kolega, visi etatiniai peikėjai laikosi. Nes nėr ką pasakyt. Pirmam komentare (mano) visi einamieji akmenys sumesti, o ką dar galima pasakyti? Kad ir aš drugelį nufotkinau? et, kad nepozuoja vabzdys … čia gi kantrybės reikia, akies. Reikia greit galvoti ir vėliau 80 kadrų ryžtis ištrinti. Neturi didieji “autoritetai” smulkių greitų gyvūnų nuotraukų iš arti … tai ką jie gali pasakyti, be šmaikštybių apie fokusą už kadro ir pan.?
Pirmajam komentare akmenys buvo ne siaip, o tendencingai sumesti, tarsi isvardinti momentai butu ne trukumai, o veikiau punktai, kuriuos netrukus parasys “netikeliai kritikuotojai”. Pirmas komentaras yra labiau pagiriantis, nei kritikuojantis, su kuo turbut nenorejo sutikti veliau pasisake kritikuotojai. O kad kritikuotojai neturi savo smulkiu greitu gyvuneliu nuotrauku - tai neatima jiems teises kritikuoti, apie tai kalbeta simta kartu.
ne tarsi
paprastas žeminantis peikimas tai nėra kritika. Tai yra peikimas ir žeminimas.
O kuriam cia komentare iziurejai zeminanti peikima?
kaip tik pirmo komentaro dėka šios nuotraukos niekas žeminančiai ir nepeikė, gal tik nebent
ir
Kas dar, be Pink Pantheros, galvoja, kad tie zodziai yra zeminantys?