Ūkanoti sapnai II

Ūkanoti sapnai II

WOW !!! Ne dažnai čia tokių kas mesteli. Tik įsivaizduoju, kad be to arklio trečiajam plane, šis darbas būtų dar geresnis. Dabar kažkaip išbalansuota…

Vau!noriu ir aš arkliukų Drovus ateinančiam pavasariui / vasarai Drovus

Apsvaigęs Gerai

Ačiū ačiū ŠypsenaDėl trečiojo arkliuko tai man jis asmeniškai nemaišo, nes vistiek akies labai nerėžia.

Liuks foto. Ir arkliai nemaiso.

ziauriai liuks

pamaciau arklius, ir aisku kieno darbas Šypsena

tunks666, nori pasakyt, kad arkliai tarsi mano braižas? Šypsena

Norėjau parašyt kad nuotrauka atrodo lyg istorijos (serijos) dalis be visos serijos, akurat- pasirodo dienoraštyje yra keli kadrai dar. Manau svarbu tai paminėti Šypsena Nežinau ar geras sprendimas tokia temperatūra (??00 K) , bet jei įdėjai manau geras. Patinka gradientas rūko, paslepiantis pečius ir sutrikampinantis (kas prie arklių galvų modeliui visai nesipjauna tsakant)

DaFTai, visa serija čia: public.fotki.com/juoda-plunksna/ieva-iii/. Na gerai, ten gal būtų galima skaidyt į dvi dalis, bet ne esmė ŠypsenaO kas dėl apdirbimo, tai rūkas natūralus, o su spalvomis pažaista tikrai. Pabandžiau ir patiko Šypsena

gal ne braizas, bet jau tu kumeliu is tavo puses su mergom buvo keletas, tai kaip tai pradeda asocijuotis, taip pat kaip belekoks gyvunas vinjetuotoj fotkej- laukinio suvis Šypsena))

tunks666, nežinau ar pradžiuginsiu, ar nuliūdinsiu, bet fotosesijų su žirgais dar bus, bent jau planuojų tokių Šypsena

Akurat, serijoj neprastesnių yra Šypsena Rekomenduoju užmesti akį į seriją, kam šita įdomi foto buvo- reklamščiku įsidarbinau juodos_plunksnos

nu ar pradziuginsi ar nuliudinsi, spresim isvyde kadra Cha cha

REK