UEFA.SIAUBAS

UEFA.SIAUBAS

baizevej, Feyenoordo sirgaliai bilietus i atsakomasias rungtynes ispirko per 15 - 20 minuciu Cha cha

O finalas irgi Roterdame

Matiss rašė:

Milano visai negaila. Ten vieni bukagalviai.

na jau na jau - man milanas turi viena teigiama bruoza vien jau tuo kad ren zaidzia Andryj Shevtshenko

Beje, kaip supratau paskutine minute jie irgi turejo 11 m. baudyni, taciau nepataike, o tada butu iseje…

Apie ka tu? vakarykstes rungtynes ar pries savaite?

Ziurejau vakar abi rungtynes (tiesa Roterdamo maca sutrumpinta varianta) - tai mano nuomone Interui kokiu 10 minuciu pritruko…o gal tiesiog sekmes, kazkas ten rungtyniu pabaigoj dievui i langus prashove…

Ko jau nesitikejau tai tokio bailaus Borussios zaidimo - bendrai antra kelini jie atsigave labiau atrode. 11 m pendelis pabaigoj - ant teisejo sazines, o galu gale teisingumas buvo atstatytas Larso Rickeno smugiu Cha cha

Soliar rašė:

Ziurejau vakar abi rungtynes (tiesa Roterdamo maca sutrumpinta varianta) - tai mano nuomone Interui kokiu 10 minuciu pritruko…o gal tiesiog sekmes, kazkas ten rungtyniu pabaigoj dievui i langus prashove…

Ko jau nesitikejau tai tokio bailaus Borussios zaidimo - bendrai antra kelini jie atsigave labiau atrode. 11 m pendelis pabaigoj - ant teisejo sazines, o galu gale teisingumas buvo atstatytas Larso Rickeno smugiu Cha cha

Teisejas visada teisus, kad ir ka bedarytu (nors tai tikrai abejotina)… svarbiausia Borussia finale ir tuo viskas pasakyta