UEFA Euro 2004

UEFA Euro 2004

Na losiau pes3 ir nusivyliau. Man futbolas be tikru komandu ir zaideju, ne futbolas.

na ka,palosiau as demo…Apakęs nera zodziu.noriu sito zaidimo,nerealiai,roolina,fizika kokia,kaip zaidejai losia,masto,oh my god!stai tokia situacija:
pervedziau zaidima i kairiji krasta,su Bixente pasavau i centra Makelele,ir ziuriu tas spurta padare Apakęs as jam iskart pasa jau prie kampinio gaireles ir ziuriu Zizou nesasi link vartu-skersuoju,Zizou is vertako imusa banke!Medus,ne zaidimas!

Antix, kokiu lygiu loši ? Kiek laiko kėlinys ? Ir ar daug golų įmuši ?
Nes aš lošiu ant semi-proffesional, 20 min. ir retai kada įvartį įmušu…Cha cha Daugiausia per rungtynes buvau 3 golus įmušęs…

o man opciju pakeist neleidzia,tuoj ta dalykeli kuri siulei pastatysiu,tada zaisiu po 45 min. kelini ir prisikaifuosiu iki soties Šypsena

Jo, parsisiųsk tą, grafika ir kt. galėsi pasikeist…Mirkt

parsisiust neiseina,gal i emaila mestelk?

Issiunčiau jau…Mirkt

ir vel su e begt reikia Veee

Taigi visą laik taip buvo (nuo 2003) ir viska OK. Aš FIFA controls’ų niekad nekeičiu…Šypsena

Apie koki garju jus cia kalbat Pro Evolution Soccer 3 ar Uefa Euro 2004?

Euro 2004 Mirkt

nu tai tame ir dalykas kad nuo 2003 fifa yra Blogai vien del sito dalyko Juokiasi 2003 pasikeisdavai bet reikedavo kaskart keisti ir tai nevisada pavykdavo pakeisti su w kad butu, o ant 2004 isvis nejo kiek pamenu, o mokytis per naujo lost tai Blogai ypac kai ir ant nba w sprintas pas mane Kietas

na va ir man pagaliau po dvieju dienu interneto luzimo pavyko prie bangos prisijungti.čia žiuriu jau euro 2004 aptarinejat, man irgi patiko demo, nors skirtumas jauciasi su fifa2004 bet fifa irgi neblogas buvo

bl,issiusk man i [email protected]

Blyn kokį baudinį įmušiau Apakęs (pirmą kart) Iš tokios vietos, kur net pats netikėjau, kad įmušiu (nuo baudos aikštelės kampo). Su Toti bankę spyriau, Kahn’as į priekį paėjo ir pro galvą kamuolys tik praskriejo, o tas nė krust…Gerai
Super !

is kur pas tave Totti ir Kahnas?

Yra trys demo: France vs. England, Spain vs. Portugal ir Germany vs. Italy

Pas mane yra tik 3 komandosLiežuvisortugalija,France,England

Tu džiaukis, kad yra trys.Demo paprastai tik dvi būna, o čia Portugaliją kaip šeiminkę pridėjo.