na ka,palosiau as demo… nera zodziu.noriu sito zaidimo,nerealiai,roolina,fizika kokia,kaip zaidejai losia,masto,oh my god!stai tokia situacija:
pervedziau zaidima i kairiji krasta,su Bixente pasavau i centra Makelele,ir ziuriu tas spurta padare as jam iskart pasa jau prie kampinio gaireles ir ziuriu Zizou nesasi link vartu-skersuoju,Zizou is vertako imusa banke!Medus,ne zaidimas!
Antix, kokiu lygiu loši ? Kiek laiko kėlinys ? Ir ar daug golų įmuši ?
Nes aš lošiu ant semi-proffesional, 20 min. ir retai kada įvartį įmušu… Daugiausia per rungtynes buvau 3 golus įmušęs…
nu tai tame ir dalykas kad nuo 2003 fifa yra vien del sito dalyko 2003 pasikeisdavai bet reikedavo kaskart keisti ir tai nevisada pavykdavo pakeisti su w kad butu, o ant 2004 isvis nejo kiek pamenu, o mokytis per naujo lost tai ypac kai ir ant nba w sprintas pas mane
na va ir man pagaliau po dvieju dienu interneto luzimo pavyko prie bangos prisijungti.čia žiuriu jau euro 2004 aptarinejat, man irgi patiko demo, nors skirtumas jauciasi su fifa2004 bet fifa irgi neblogas buvo
Blyn kokį baudinį įmušiau (pirmą kart) Iš tokios vietos, kur net pats netikėjau, kad įmušiu (nuo baudos aikštelės kampo). Su Toti bankę spyriau, Kahn’as į priekį paėjo ir pro galvą kamuolys tik praskriejo, o tas nė krust…
Super !