ubagssui (nu kodel man? :D) tep sau
ubagssui tokie drakonai greičiausiai neįdomu
gal susidomes
winter rally turbo sport
nu toks idomus,negi visgi teks rwd volva isbandyt autogidas.lt/volvo-940-td-gle-ic-aut-sedanas-1991-012670090 5.html
^ tau žiūriu dinozaurai patinka
Man irgi Siaip gal kas ketinat pardavinet tvarkinga w210,e39 su nesvarbu kokiu motoru,arba volvo is kampuotesniu iki 2000m,duokit zinot
o sixeris nepasimaišys?
Turi volvo savo zavesio, bet ne su 90kw…
Slivos motora galima idet o siaip su a6 81kw juda i sako,kad valina
vakar nupirkta volvo 940 2.3 benzinas, tipo winter byteris bus, tik neaisku kada sneigo uzdrebs … achujelinau kaip vaziuoja ta masina, kazkas nerealaus kai pagalvoji ir palygini su siuolaikinem masinom, vaziuoji vos ne arimais ir jokio triuksmo, nei salone, nei vaziuoklei
vot masinos gamindavo
As ta pati tik girdejas apie rwd volvo,kas minkstumas nerealus,todel ir noris pasibandyt
Raimuk kelinta jau cia ta Volva turit? Pries kelias savaites buvo jau lyg viena?
Su 740 nemazai vazineta, tai plaukia tikrai jopapa
su rwd net ziema smagiau nei su kvatra jei for fun…
Kad pastaruoju metu gaudyt sniega tenka ziemomis, + bent as asmeniskai bijau milicijos kad kokio chuliganisko neipaisytu
Na su RWD netenka laukt sniego ,kad pasilinksmint.Ir ant sauso gerai eina,o ant slapio ir 90kw uztektu. Nereik vazinet chuliganiskai ir nepripaisys as pvz didele laiko dali vaziuoju ramiai,bet pamates proga kartais saunu manevra. O del situ Volvo.Manau tie metai buvo auksiniai daugeliui pramones sriciu.Netaupe taip.To meto MB ir BMW taip pat ilgaamziai.Vaziuokles spizines,naturali koza,medis,ranku darbas? viskas paskaiciuota dideliam resursui.
Meliukas> pries tai kur buvau ikeles tai ten ne mano ta volvo buvo
ritka, a ka man? ar, tipo, nezinau as anos, kieno ir pan?
bet senobiskai isdrakoninta, nors sukonstruota neseniai
per giliai zvelgi siaip imeciau foto is vakar daliwacijos ir tiek