Prisistatymas
Sveiki,
Kadangi jau taip įvyko ir aš tapau šio forumo modernatioriu, tai pirmiausia žinoma norėčiau padėkoti visiems mane palaikiusiems bei palaikantiems. AČIŪ jums tikrai! Stengsiuosi įgyvendinti visus jūsų lūkesčius ir jūsų nenuvilti…
Visų antriausia norėčiau prisistatyti… Taigi esu Aš Mindze . Tikrasis mano vardas Mindaugas U., gyvenu Šiauliuose. Bangoje esu nuo 2000 10 03, esu vienas iš senesniūjų bangos dalyvių, žinučių esu parašęs neloti pusantro tūkstančio… Palyginus kiek laiko sėdžiu ant bangos tai tikrai nėra daug, taip yra dėl to, kad stengiuosi atsakyti tik į tas temas kurios man yra aktualios, o ne atsakynėti į visas išeilės… Taigi… Pradžiai gal būt užteks apie mane, jei ko norėsit sužinoti - klauskite, arba čia arba privačiai. Visada surasti mane galite e-mailais: M[email protected] , M[email protected] , M[email protected]… IRC’e po nicku ‘Mindze’, bei telefonu 869973908…
Tai tiek…
SĖKMĖS.
Vienas iš šio forumo modernatorių - Mindze
taij tada ir man reik prisistatyt turbut
as esu Miss666 . Bangoje banguoju jau seniai ir parasiau jau 1896 zinutes Jusu deka esu isrinkta i sio firumo moderatorius , todel stengsiuosi ji saziningai priziureti kad jum butu malonu cia banguoti
mane visada galite rasti parase privacia zinute, nusiunte maila adresu [email protected] ar ICQ 126948917 . Taip pat IRC nicku miss666
sekmes banguojant