Tvarkingumas
Vat kas fricuose nustebino… tai ar 1990 metu masina ar 2010metu… visos svarios grazios, nesupuvusios… vaizuoji pro plovykla tai visur masinos eilej laukia… vat ta tvarka ir rupestis aftomobiliu patiko
o tu tipo neplauni mašinos, kad taip stebiesi?
atrodo tiek nedaug reikia- tvarkingos keliu infrastrukturos
Cele > mano masina statistiskai yra tikrai dazniau plaunama, nei kitu tautieciu as kalbu apie tai, kad 99.8% masinu visos svarios nuplautos ir nesupuvusios… per dvi savaites maciau tik viena golfa su bagazniku parpuvusiu ir sprinteri su galinem durim supuvusi … lietuvoj kas 3 masina arba perpuvus arba neplauta maziausiai pusmeti
bura >
ten net zenklai sustatyti tose vietose kur kelias yra nelygus… na tipo duobetas… bet tai pas mus toks kelias dar labai normalus skaitosi
esu ir berlyno centre 9vieti trala ant pilvo purvyne pasodines vidury gatves, bet tai stebuklas ir isimtis
Bura, tu gal ir i menuli skraidei?
P.S. Mersas fotkej ant lenkisku numeru Helix > o ka bura dabar tokio fantastisko pasake, kad tu ji taip per danti bandai traukti?
MrC, man idomu, ka galima veikt miesto centre, su 9 vieciu tralu. o siaip, vln centre, vidury gatves, nerasi buzos uzsest ant pilvo. o berlyne… nebent 45 metais.
Helix stebuklu buna… kaip pats bura ir pasake o navagicajia reik maziau pasikliauti… ir neatsirasi centre
Tfiu, tfiu, tfiu, bet navigacija yra viena, bet reik su savim dar ir zemelapi turet. maza kas…
Is tu paciu vokieciu atmyniau… tai be navi butu buve liudna, taciau zmones kurie zino kelia sake navi “pagalba” beveik 200km pravaizuota veltui o ir toj apcioj vokietijoj kartais taip ratu atveza iki vietos
95m sunkiai butume ir dviese ikele nafigacija i trala, o saltibarstis geras komentatorius, gal aik pasistumdyk padzera uzkalusi
nu jo 95… koios masinos vaziavo? 2 ar 1 golfai?
pirma kart Vokietijoj?
Raimukas > ne piram akrta… bet viena kart dar jauns labai buvau kai is anglu su masina vaziavom… kitus kartus Love Parade dalywacija buvo… tai nelabai ka ten ir gilinausi si akrta per pora savaiciu jau buvo galima apsiuostyti
Mrcyborg> o kokiam kraste buvai dabar? …Love parade tai issivaizduoju turejo palikti ispudi, milijonai zmoniu susirinke
Raimukas > love parade buvau 2 kart… pirma kart su savo masina nuvaziavau antra kart tos kalidos nekartojau ir jau su autobusu mynem
siap tai masofke nevaikiska
o dabar buvau prie Frankfurto (Maino) ir prie Niurburgringo, ir prie Esseno ir tas apts Berlynas… realiai visa vokietija teko prpavazineti…
berlyne ir nafigacija kartais isjungiu