TV3 zinios vs LNK zinios
kurias jus ziurite?
na lnk man rodos kiek profesionalesnes ir issamesnes. verslas, europieciai - ko nera pas tv3 pritraukia ir kita auditorija.
Man tai geriau tv3 zinios nes ten parodo kas svarbiausia tai pasaulio naujienos paskui kriminalai sportas ir orai.O lnk yra per daug uz temptos ten visokie europieciai ir t.t.
o tai kuom tai blogai? jei tau reikia ziniu konspekto, tai paskaityk laikrasciu antrastes ir eik sau…
o lnk zinios ir paanalizuoja siek tiek ir viska… be to kaip jau sakiau, tarkim mane asmeniskai labai traukia ju verslas
TV3 žiūriu, tiksliau klausau.
Na ziuriu TV3 18:45, lnk truputi anksciau prasideda, tai niekad nespedavau nuo pradziu paziureti, todel pripratau prie TV3 ir dabar jas ziuriu.
Tik TV3
Stai jum epizodas is vakaryksciu ziniu, jei kas matet apie ta siaulieti kurr issoko is 5 a, nuo gaisro gelbedamasis
LNK :
Siaulietis isoko pro langa gelbedamasis nuo gaisro, nuo suzalojimu mire, gaisra uzgesino gaisrininkai , buvo padegtos durys
TV3
Siaulietis issoko pro langa gelbedamasis nuo gaisro, nuo suzalojimu mire, kaip paaiskejo veliau, dege tik kilimelis padetas prie duru, o vyriskis pries tai pora dienu gere, o gaisras buvo jau uuzgesintas pries atvaziuojant gaisrininkams
Siaip kakzaip raukia LNK, bet po tokiu skirtumu
Dabar taip ziuriu 18:45 TV3
o 22h LNK, patinka europieciai ir siaip idomesniu rubriku yra
Nu wa as tai tas zinias nelabai ziuriu, bet cia matau vyksta "karas"…
Visos tos zinios issamios ir geros tik jei neziuriu ziniu tai jokio skirtumo… Dar yra per LTV zinios…
nu siaip tai LNK geresnes zinios todel jas ir ziuriu…
tvirtai nai prie vienu nai prie kitu ziniu nesu prisirises, kartais tas kartais anas ziuriu, niekada neziuriu tik kriminaliniu naujienu.
gal kiek dazniau tv3 zinias ziuriu, nors tas skirtumas nera didelis
TV30
man geriausios LNK zinios… issamesnes idomesnes ypac vakare 22h
renkuosi tv3 zinias, bet tik todel, kad lnk labai blogai rodo
LNK, bet vakarais
tv3…
Lnk kazkaip profesionaliau atrodo, TV3 patiktu is solidarumo vienam asmeniui, bet neziuriu nei vienu, nes neturiu teliko…
LNK žinios
Labiausiai panasu i tikros naujienu agenturos darbo rezultata
Anksciau ziuredavau TV3, taciau dabar ziuriu tik LNK zinias