TV tiuneriai
…noriu pirkt tv tiuneri, bet noreciau isgirst daugiau apie juos ne is pardaveju kuriems visos prekes geros, kokybiskos ir pataria bet kokia kaina pirkt …patarkit, kox ikandamas piniginei ir pakankamai kokybiskas…
winfast 2000xp pro,pas mane toks, ar kazkaip panasiai vadinas. paziurek paieskoj, yra nemazai diskutuota
i paieskos laukeli irasyk zodi “tuner” skaitymo turesi visai dienai
…kiek zinau sitam tiuneriui reikia pakankamai galingo kompo…ir negaleciau isnaudoti sio tiunerio visu galimybiu…
…pats ir skaityk angliskai…jei labai ka daug suprasi, tai atsiusk vertima…
…reklama man netinka…man reikia praktisku patarimu, kurie naudojosi tiuneriais ir gali pasakyti, kas normaliai rodo, o kas sh…
na tas kur pas mane yra, tai kabeline rodo tikrai kokybiskai, o del kompo, tai nezinau ar yra labai dideli reikalavimai jam. o koks pas tave kompas?
900mhz. 256 RAM, 64MB vaizduske, 20 GB hardas
lietuvoj ne kazka pasirinkxi. avermedia visai pusbiesiai dar MSI yra tik va jie ant kinijos regiono rodo LT programas. siaip leadtek gana geri tik va tipine beda klientai susistumia koki kvaila all kodek pack ir atnesa tipo neveikia telikas. siaip tv tuneriai yra galvos skausmas pardavejams. geriau jau ramo dasidek ar hdd vietoj to arba ant praleisk ir turesi maziau vargo.
o kas nors apskritai naudojasi tiuneriu??? ar visi cia iskart telikus perka??
siaip gal ir turi. o kaip pardavejas galiu pasakyti, kad maziausiai probelemu su MSI
winfast tv2000 deluxe puikiai wiskas weikia na fm sunkiau gaudo bet ir norma o mano kompo parametrai tokie patys
…fm man ir be tiunerio normaliai gaudo
Turiu Pinnacle PCTV Pro … galiu tik pasakyt tiek… si firma gamina gera hardwara, bet jau driveriai ir softwaras tai . Naudojant treciu saliu driverius ir soft’a lygtais viskas ok.
…o MSI kainos kokios mazdaug?
girdejau kad su MSI irgi daug problemu…kol paleidi, greiciau i siuksline ismeti…
…tai cia visi pasiulymai??..
LEADTEK WinFast TV2000XP Expert geras daigtas puikiai rodo ir antena ir cabeline… nespasuk keliu litu ir nepirk Deluxe… nes draugas turi… ir kokybe prastesne ir chipsetas senesnis… Fis.lt kaina apie 220 lt