TV serialas CSI: Crime Scene Investigation

TV serialas CSI: Crime Scene Investigation

Na ir kaip jums 5tojo sezono pabaiga? Man tai patiko, is kart jautesi kad Tarantino braizais Cha cha

Kaip tik dabar ziuriu naujausius sezonus visu CSI

LV - 7
Miami - 5
NY - 3

Ir kuo toliau tik idomesnes ir idomesnes serijos, jau net Miami pradejo taip pat patikti kaip LV ar NY

SUPERINIS serialas !!! Labas

Man taip pat visi eme patikti, kaip tik siunciuosi naujausius sezonus Gerai

Pats įdomiausias serialas, kokį tik yra rodę Myliu

na va, tv3 nuvyle, nesitikejau tokios nesamones Nekaltas ar jie nenupirko 6tojo sezono, ar netycia susimaise? prasideda serija ir galvoju ar jau man cia dajevu ar kas…Juokiasi kazkur matyta serija Pavargęs pradedu knistis per sezonus ir padarau atradima - eureka! Valio ogi rodo nei siaip nei taip - 4tojo sezona 4ta serija Užsispyręs

cia apie kuri? LV? O kodel vietoj NY rodys kazkoki daktara housa, tik prasidejes niujorkas ir pasibaige Liūdnas

cia Las Vegaso turejo buti 6tas sezonas. O daktara Hausa rodys vietoj spec.burio. NY eis kaip ejes

kazkas minejo kad yra zaidimai CSI
gal galetumet pasakyti is kur juos galima parisiust…Nekaltas

yra zaidimai, du ar trys, nebepamenu. tikslu pavadinima gali rasti www.imdb.com tinklapyje. o siustis yra velniskai daug programu - emule, edonkey ir pan.Mirkt

ok,aciu ApkabinimasLaimingas

kas del serialo,tai tiesiog nenoriu kartotisCha cha jis yra nerealus ir is vis vienas is keliu paciu paciu geriausiu serialu ever…MyliuKietas

visada prasom Mirkt

O CSI visada žiūriu :0
Patinka…
Tik kažkaip ir tas majamis ir Losn Angelas nelabai, gal dėl aktorių…

na kiek zinau Los Angelo dar net nekuria Mirkt o siaip man jau visi patinka, nebeturiu nusiskundimu Cha cha

Kiek supratau, keli jūsų jau matė naujausias serijas. Konkrečiai turiu klausimą iš NY pirmos 3-io sezono serijos: gal galėtumėte pasidalinti anglų kalbos žiniomis ir patikslinti, ką serijos pradžioje sako ta šoksianti nuo tilto mergina (man girdisi lyg “Are you gonna do it right here”? O šiaip tai žiūriu pirmadieniais tik CSI: Miami, nes dar neužmiegu per Evą Longorią Šypsena. NY parsisiunčiau tik dėl Claire Forlani.

Mano nuomone vienas is geriausiu dabar rodomu serialu Šypsena jis turi toky kabliuka, ziuri ir ydomu pasidaro kaip kas ten atsitinka, ir kaip sekasi tirti visa ta reikala. super Taip

Po vakarykstes serijos parsitempiau i kompiuteri MAD WORLD, kazkaip labai jau gerai skambejo. Ir serija tokia viena is idomesniu su tais parareliniais vaizdais Gerai

Tikrai netuščias serialas. Man labai patinka.

Si serija, t.y siandien, pati geriausia CSI kokia tik esu mates Gerai, nekantriai lauksiu tesinio

Krizenimo padariniai matyt, nebeuzsipirko nauju seriju, teks Zukeriui nuolaidas TV3 daryt Šypsena