na va, tv3 nuvyle, nesitikejau tokios nesamones ar jie nenupirko 6tojo sezono, ar netycia susimaise? prasideda serija ir galvoju ar jau man cia dajevu ar kas… kazkur matyta serija pradedu knistis per sezonus ir padarau atradima - eureka! ogi rodo nei siaip nei taip - 4tojo sezona 4ta serija
yra zaidimai, du ar trys, nebepamenu. tikslu pavadinima gali rasti www.imdb.com tinklapyje. o siustis yra velniskai daug programu - emule, edonkey ir pan.
Kiek supratau, keli jūsų jau matė naujausias serijas. Konkrečiai turiu klausimą iš NY pirmos 3-io sezono serijos: gal galėtumėte pasidalinti anglų kalbos žiniomis ir patikslinti, ką serijos pradžioje sako ta šoksianti nuo tilto mergina (man girdisi lyg “Are you gonna do it right here”? O šiaip tai žiūriu pirmadieniais tik CSI: Miami, nes dar neužmiegu per Evą Longorią . NY parsisiunčiau tik dėl Claire Forlani.
Mano nuomone vienas is geriausiu dabar rodomu serialu jis turi toky kabliuka, ziuri ir ydomu pasidaro kaip kas ten atsitinka, ir kaip sekasi tirti visa ta reikala. super
Po vakarykstes serijos parsitempiau i kompiuteri MAD WORLD, kazkaip labai jau gerai skambejo. Ir serija tokia viena is idomesniu su tais parareliniais vaizdais