TusoFke...

TusoFke…

… miskia su bufetu Valio

Noliferis Cha cha

Noliferis? Kas ce tokio?

Google tau pades Juokiasi

nolifteris Gerai

Nepades. Manjau niekas nepades Ne

Belika jamt duru rankena Linksmybės

kiekviena vasara judam zaruose prie ezero i sodyba koki 10km misku, pati sodyba nesveika, vieta irgi, bet kiek vaziavau tiek granatu gumas del kazkokiu priezasciu grizes keiciau Cha cha

guestas, pasidalink sodybos kontaktais i pm Mirkt

qrmi, vipas turi but Cha cha bet kadangi tu juk pazistamas tai paderinsiu kontaktus i Mobilusis Mirkt

guestas, aaa sit kaip… as galvojau cia koks ale moteliukas ar panasiai visiem prieinamas. Tai tada, kai bus reikalas kreipsiuos Mirkt

ok Mirkt siaip nuoma jei nepakito 3dienos apie 1000lt , dviraciai, valtys, pirtis, viskas ant kranto… tik belieka maistas ir gerimas atsivezt, miegojimui vietos irgi belekiek (nors pask karta miegojau tiesiog ant pievos) Cha cha… viskas pilnai irengta Apkabinimasps tik tas vaziavimas misku bb

jei kam aplink vilnių aktualu, tai galiu paderinti sodybėlę, pirtelės, kubiliukai, baseinas ir t.t.

su dzypu reik vaziuot iki sodybos, jei tokios bedos Gerai

mano busas platus ir žemas Blogai negaliu per duobes lėkt kaip su toyota ar mg Blogai

Now Bobby you’re gonna hear some high end shit. And A, I hope you can understand it, and B, I hope you keep it between this room and Junior. Because if you don’t, I promise you, they’re gonna find pieces of you in eight different dumpsters. Cha cha Gerai

Edas, aš tau apie darbo sutarties nutraukimą ilgą postą sukūriau. paskaityk, naudinga info Taip

Edas, apie ka tu cia? Cha cha

trulikas, Ačiū ir tau. Cha cha Darbe dėl ekonominių sumetimų atleidžia 62 darbuotojus, spėju lėks ir mano galva. Piktas