Turkija

Turkija

2Pelene
Gyvenau ne vienam veisbutyje, nes vazinejau po visa Turkija …
buvau Stambule, Ankaroje (ziurejau kashi), Antalijoje, Alanijoje (ilsejausi)…
Is ekskursiju idomiausios buvo: Kapadokija, Pamukkale, Alanijos pilis … bent jau i pirmas dvi manau yra butina nuvaziuoti ir ne vienai dienai, o dviems !!! nes tikrai yra ka paziureti Šypsena

Buvau Turkijoj. Ilsejausi Alanijoj. Labai faina salis. Butinai nuvaziuok i raftinga ir turkiska pirti. nerealus jausmas. jei vaziuosi su kelioniu agentura ji pati pasiulys isvykas. dar vienas geras dalykas: ten daug turizmo agenturu kurios siulo ekskursijas pigiau. beje ten isgirsi tiek komplimentu, kad pasirodys jog esi pasaulio karaliene. malonu kartais taip pasijusti. manau tau patiks. ar ne?

Keliauju i Antalija uz 10 dienu. Siulymu nakvynei? Ka matyt? Koks oras? t.t…

Is anksto dekoju. Taurė

Buvau Antalijoje vasara. buvo labai karsta (30-40 laipsniu karscio). Siuo metu tiek nera.
Butinai varyk y Rafting`a. Nardyti jei tik bus galimybe tai irgi varyk, nes ziauriai fainai, bet brangiai kainuoja.

Dekui, jau seniai grizau is keliones. Vaziavome palei jura i griuvesius, ilsejomis prie juros. Buvo smagu, bet vandenyje tik teko maudytis. Kita kart bandysim siulymus (jei kada vel teks). Gėlės

Iškėliau temą, nes manau kad ji per greitai buvo pamiršta…!!!

idomu idomu
ar simet ne maziau zmoniu vaziuos is lietuvos i antalija. praeitais metais daug daug vaziavo. ir as.
kiek patirtis rodo bumas i kazkoki tai kurortas trunka apie viena sezona.

o siaip tai ten fainai. raftingas, nardymas, super gamta, tukstanciu metu griuvesiai, karstis… ispudinga…

Ko gero skrisiu… Apsistosiu Alanijoj(liux klubai), o dienomis galima ir paexcursaut. Tik visa tai atliksime Rugsėjo, o gal ir Spalio mėnesį. Daba tai ten iš mūsų tik kedai beliktų…Cha chaGerai

Buvau ir Marmaryje ir Antalijoje… Shiaip Turkija manes nevezha- nors is tikruju aptarnavimas palyginus su kaina yra geresnis nei turetu buti. Turkijoje 3* viesbutis tikriausiai atitinka kur nors kitur esanti 4*-5* viesbuti Šypsena Siaip turekit omeny, kad Turkijoje nesvaru, bet pigu. Beje patys turkai draugiskesni uz ispanus ar pan, kadangi Turkijoje turizmas- pagrindinis pajamu salitnis.

kokia turkija? eurowizija tik kitais metais…Šypsena nu gerai, tiek to…Nekaltas

Oi, oi… O tai kur jau labai švaru, gal pasakysit? Aplink Viduržemio jūrą asmeniškai aš prisimenu tik Monaką.
O Atėnai, Paryžius tai savsiemBaisuBaisuBaisu, numyžti miestai…

buvau Turkijoje, bet prie AntalijosŠypsena

as buvau uzpernai… vandenelis tox surus juros… Šypsena

Buvau pries dvejus metus, bet ne Marmaryje. Vaziavau ne su kelioniu agentura, apkeliavome puse Turkijos ir gyvenome kempinguose. Ispudziai tikrai geri, daug graziu ir idomiu vietoviu Taip Siulau tikrai nuvaziuot i Pamukale, Efesa, Izmyra. Siaip tai nebrangi salis, didelis vyru demesys ir daug daug saules, siltas juros vanduo Gerai Patekome i 1-a toki kempinga kur nakvyne keli baksai ir uz 1baksa 2zmonems baseinas 1.5 valandos. O su jais dar ir nusideret galima, todel nemazai pinigu susitaupeŠypsena Su mielu noru dar karta vykciau Taip Juokiasi

Ketinu rugsejo vidury skristi i Antalija. Gal kas gali rekomenduoti koki jauku viesbuti 3*? Vien is lakonisku aprasymu sunku issirinkti…
thanks Šypsena

Pirma sugalvok i koki kurorta nori skristiKandalanija ir kitokie …Nes kurortai visi nera jau tokie panasus .Kai nuspresi i koki kurorta skrist tada tik ir pradek ieskot tau patinkanti viesbuti Mirkt

As du kartus buvau Turkijoj, viena kart Marmary, kita- Antalijoje. Gyvenau viesbuty. Antra kart buvau pries menesi, labai patiko. Vykau i Pamukkale, senovine pili oloje ir koolizieju, o taip pat isvykoje jachta.
Oras buvo nuostabuS apie +45 laipsniai .
O kas tau labiausiai patiko?

As 2 kartus buvau Turkijoj. Abudu kartus Marmaryje. Kiek su pazistamais kalbejau, tai Marmaris tinka labiau jaunimui, nes nesuskaiciuojamas baru skaicius, visi tusinasi iki rytoTūsas. O Antalija, tai labiau ramekas, maziau klubu, viskas tyliau, daugiau ruskiu(nors ir Marmary netrukstaKandaIgnoruoju), labaiau tinka pensininkams.
Nors keliones i Antalija yra pigesnes siulau keliaut i Marmari.
Kai buvau pries 2 metus gyvenau apart. FLORA- labai jaukus viesbutukas, bet be maitinimo.
Siais metais buvau apsistojus Youvam viesbuty- Su pusryciais ir vakariene, labai ciki viesbutukas, nors buvo tiketasi siek tiek daugiau…
butinai varykite i Raftinga, Irgi siulau is Marmario, Dalamano upe, si trasa zymiai sudetingesne nei AntalijosTaip. Nors lietuviu agenturos labai uzsiplesia kainas, vistiek raftinga siulau keliaut per jas (del saugumo), nes pries 2 metus viena lietuve uzsimuse leisdamasi Antalijos trasaBaisu.kas neaisku, klauskitLabas

Dar butinai per vietines firmas pasiimkit turkiska priti, as mokejau 9$. Is pradziu sauna, paskui 20 min guli ant karsto marmuro, paskui vyrukai padaro kuno pylinga, ismasazuoja su putom, ir galiausiai 20 min viso kuno masazas su aliejumiGirtasLaimingasGerai