Turizmas/Svajoniu Salis
1.Patinka keliauti /
2.Kur teko pabuvot,gal galetum pasidalinti ispudziais su visais
3.Kokia jusu svajoniu salis
Uj nemazhai kur buvai…Bet labiausiai patiko slidinet… O sheip tai labai nori i Venesuela arba i Brazilija…
- Patinka
2. Nu kažkur teko
Kroatija man patiko
3. Naujoji Zelandija, po jos - Suomija
tutti_frutti rašė: 1.Patinka keliauti /
taip,patinka 2.Kur teko pabuvot,gal galetum pasidalinti ispudziais su visais
nelabai kur… latvija lenkija rusija prancuzija 3.Kokia jusu svajoniu salis
labai daug kur noreciau nukeliauti
patinka keliaut…buvau latvijoj,rumunijoj,italijoj ir grajkijoj…grajkijoj labiausiai patiko. o svojoju i australija ir jav.
1.Patinka keliauti
ir tik
2.Kur teko pabuvot,gal galetum pasidalinti ispudziais su visais
amm… Lenkija, Vokietija, Vengrija, Belgija, Italija, Prancūzija, Slovakija, Slovėnija, Turkija, Čekija, Austrija, Liuksemburgas, Monakas ir t.t., šią vasarą lėksiu į Tunisą. 3.Kokia jusu svajoniu salis
labiausiai norėčiau į Peru ir Indiją. čia iš tokių super duper svajonių, nes Europos šalyse tai ne problema apsilankyti
Jega ziuriu visi kaskur buvo aciu uz aktivuma
beje manau graikija turetu buti pasakiska salis, labai tenai noreciau nukeliauti
latvijoje ir man teko buti - patiko aquaparkas LIVU
oho…
kiek dawg saliu
- labaj 2. Europos ribose 3. Australija
- nesu daug kur buvus ir nepasakyčiau, kad to labai noriu
2. Slovakija
kovo mėn. važiuosiu į Angliją, tai tikiuosi bus geresni įspūdžiai
3. labiausiai norėčiau pamatyt Islandiją ir kt. Skandinavijos šalis, Sibirą, Grenlandiją, Antarktidą, Folklando salas…
-
2.kazhkada gylioj vajkystej ish tevu pasakojimu,kazhkur uzh kaukazo kalnu,o shejp iki vokietijos pakrasciu. 3.shiauries ir pietu amerika
Oho kokia tu keliautininke Tunise buvau ten super, gamta tai pasakiska o va i Italija arba Turkija tikrai noreciau
noreciau i graikija
patinka keliauti… o buvau tai ne daug kur… tik latvijoj lenkijoj ir slovakijoj… o labiausiai tai patiko slovakijoj slidinet su snowboard1u … jega…unreal…ir kai isvydau kalnus…is aukstai…pamaciau didziuosius tatrus…
… wow… wow… wow…
o swajoniu salis tai gal indija…ispanija…antarktida… na nzn… o gal japonija… o gal egiptas… aj nezinau… visusr idomu…
**Oho kokia tu keliautininke Tunise buvau ten super, gamta tai pasakiska o va i Italija arba Turkija tikrai noreciau
**jop, girdėjau gerų atsiliepimų apie Tunisą, o į Italiją ir Turkiją tikrai verta nukeliauti atsiradus galimybei, tikrai nenusivilsi
Noriu i Egipta ir i Graikija
Oho kokia tu keliautininke Tunise buvau ten super, gamta tai pasakiska o va i Italija arba Turkija tikrai noreciau
jop, girdėjau gerų atsiliepimų apie Tunisą, o į Italiją ir Turkiją tikrai verta nukeliauti atsiradus galimybei, tikrai nenusivilsi
Tiesa pasakius visi kas buvo Tunise is mano pazystomu tai taip pat patiko
ir Turkija visi gyria sako tikras pramogu kurortas
Laaaaaaaaaaaabai
Gaila,bet uzsieny nebuvau
Daug ju…Australija,Egiptas,Indija,Ispanija…Visos visos! net ir Latvijoj dziaugciaus