Turizmas/Svajoniu Salis

MyliuTurizmas/Svajoniu SalisMyliu

1.Patinka keliauti Gerai/ Blogai2.Kur teko pabuvot,gal galetum pasidalinti ispudziais su visais Nekaltas3.Kokia jusu svajoniu salis !!!

Uj nemazhai kur buvai…Bet labiausiai patiko slidinet… O sheip tai labai nori i Venesuela arba i Brazilija…

1. Patinka Gerai2. Nu kažkur teko Nekaltas Kroatija man patiko Girtas3. Naujoji Zelandija, po jos - Suomija Niam niam

tutti_frutti rašė: 1.Patinka keliauti Gerai/ Blogai taip,patinka 2.Kur teko pabuvot,gal galetum pasidalinti ispudziais su visais Nekaltas nelabai kur… latvija lenkija rusija prancuzija 3.Kokia jusu svajoniu salis !!! labai daug kur noreciau nukeliauti

patinka keliaut…buvau latvijoj,rumunijoj,italijoj ir grajkijoj…grajkijoj labiausiai patiko. Šypsenao svojoju i australija ir jav.

1.Patinka keliauti Gerai Gerai Gerai ir tik Gerai2.Kur teko pabuvot,gal galetum pasidalinti ispudziais su visais Nekaltasamm… Lenkija, Vokietija, Vengrija, Belgija, Italija, Prancūzija, Slovakija, Slovėnija, Turkija, Čekija, Austrija, Liuksemburgas, Monakas ir t.t., šią vasarą lėksiu į Tunisą. 3.Kokia jusu svajoniu salis !!!labiausiai norėčiau į Peru ir Indiją. čia iš tokių super duper svajonių, nes Europos šalyse tai ne problema apsilankyti Liežuvis

Jega ziuriu visi kaskur buvo Gerai aciu uz aktivuma Mirkt beje manau graikija turetu buti pasakiska salis, labai tenai noreciau nukeliauti Laimingas latvijoje ir man teko buti - patiko aquaparkas LIVU Juokiasi

oho… Apakęs Apakęs Apakęs Laimingaskiek dawg saliu

1. labaj 2. Europos ribose 3. Australija Cha cha
  1. nesu daug kur buvus ir nepasakyčiau, kad to labai noriu Nekaltas2. Slovakija Blogai kovo mėn. važiuosiu į Angliją, tai tikiuosi bus geresni įspūdžiai Mirkt3. labiausiai norėčiau pamatyt Islandiją ir kt. Skandinavijos šalis, Sibirą, Grenlandiją, Antarktidą, Folklando salas… Šypsena
  1. Gerai Gerai Gerai Gerai2.kazhkada gylioj vajkystej ish tevu pasakojimu,kazhkur uzh kaukazo kalnu,o shejp iki vokietijos pakrasciu. 3.shiauries ir pietu amerika

Oho kokia tu keliautininke Mirkt Tunise buvau ten super, gamta tai pasakiska o va i Italija arba Turkija tikrai noreciau Taip

noreciau i graikija Nekaltas Cha cha

patinka keliauti… o buvau tai ne daug kur… tik latvijoj lenkijoj ir slovakijoj… o labiausiai tai patiko slovakijoj slidinet su snowboard1u Myliu… jega…unreal…ir kai isvydau kalnus…is aukstai…pamaciau didziuosius tatrus… Myliu… wow… wow… wow… Žvaigždė Žvaigždė Žvaigždėo swajoniu salis tai gal indija…ispanija…antarktida… na nzn… o gal japonija… o gal egiptas… aj nezinau… visusr idomu…

**Oho kokia tu keliautininke Mirkt Tunise buvau ten super, gamta tai pasakiska o va i Italija arba Turkija tikrai noreciau Taip**jop, girdėjau gerų atsiliepimų apie Tunisą, o į Italiją ir Turkiją tikrai verta nukeliauti atsiradus galimybei, tikrai nenusivilsi Gerai Taip

Noriu i Egipta ir i Graikija Taip Taip

Oho kokia tu keliautininke Mirkt Tunise buvau ten super, gamta tai pasakiska o va i Italija arba Turkija tikrai noreciau Taipjop, girdėjau gerų atsiliepimų apie Tunisą, o į Italiją ir Turkiją tikrai verta nukeliauti atsiradus galimybei, tikrai nenusivilsi Gerai TaipTiesa pasakius visi kas buvo Tunise is mano pazystomu tai taip pat patiko Taip ir Turkija visi gyria sako tikras pramogu kurortas Myliu

Laaaaaaaaaaaabai

Gaila,bet uzsieny nebuvau Nustebęs

Daug ju…Australija,Egiptas,Indija,Ispanija…Visos visos! Laimingasnet ir Latvijoj dziaugciaus