Turiu problema su rasymu i dvd cd, reikia pagalbos
pas mane kompukas lyg ir neprastas p4ht 3ghz 1gb ram ir t.t, rasant su nero dvd, ta procedura trunka apie ~1val ir recording buferis sokineja, kame gali but beda? Aciu
O kaip ir ka tu ten irasyneji?
nieko ypatingo keleta dvix filmu, ar gali nuo falu priklausyt buferio sokinejimas ir laiko toks uztesimas, siaip kiek zinau tai ta procedura trunka apie 15min
pirmiausia pasidomėk, kokiu greičiu įrašinėja, ir kaip ir kur jis valdosi. Nero turi gerą dalyką - prasitestuoja įrašymo greitį …
irashineja 8x lyg,bet ar tame esme, nes rasymo metu buferis tai kai pamises atrodo kad pas mane petium 1 33mhz kad ir ta greiti pratestuosiu ir ten turetu kazka parodyt?
Kaip rašai į tą DVD diską: ar kaip duomenų diską ar kaip video? Ar įjungtas DMA? (Nero Infotool parodo) Kaip sujungti įrenginiai kompe (HDD ir optiniai) ?
Beje kokiais laidais sujunkta? 10 ar 100?
100 sujungta nes pas mane hdd tai sata tai galvoju cd irenginiui reikia geresni kabeli idet
Rasau kaip data, del dma tai nezinau nerandu, o tasytakos turi ,nes ant kitu pc tai suinstalini nero dedi dvd ir viskas ok,ant xp lyg ir nereikia zaist su dma kaip win98, irenginiai sujungti hdd kabo ant sata, o cd ant atskiro 100 laido, gal tas 100 jam nepatinka?
patikrink laidus, gal nedakistas?
dma ij/isj parodo tas pat Nero infotool Kai kurios matkos turi dma atjungimo galimybe per bios
man tai kazkaip irgi atrodo, kad cia DMA kaltas, nes realiai 8x greiciu DVD turi ikspet kazkur per 15 min
x4 irasineja pas mane 4.7GB standartini DVD ~per 13-15min x2.4 ~23min O x8 turetu buti apie 6-7 min. Nesamone. Buferis shokinejantis kaip tik parodo kad DMA neijungtas, o gal BIOSe neijungtas Block Mode ir panasiai. Susitvarkyk protokolus ir viskas bus OK.
Nu kad infotool tai nerandu kur kad apie dma rodytu, pas mane mamke pakankamai nauja su socket 775, reikes paieskot to dma
kas tas block mode ir kokie ten dar protokolai?