Turiu problemą, kompe nėra garso

Turiu problemą, kompe nėra garso

Aš nusipirkau Pentium 4 kompą ir kolonėles Creative (dvi kolonėlės ir subwooferis). Prijungiau jas prie kompo, bet nėra garso. Kai bandau paleisti kokią dainą, man rašo “Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code 88780078.” Ten, kur Audio and Volume control, parašyta “No audio device”. Windows media player rašo “Cannot play the file because there may be a problem with your sound or video device. Try installing a new device driver.” “A device ID has been used that is out of range for your system.” Ką man daryti, ar galit paaiškinti? Nes aš apie kompus nieko neišmanau.

susinstaliuok audio cortos driverius, nes tavo OS jos neatpazysta

Bet man toks paaiškinimas labai neaiškus, nes aš apie kompus nieko neišmanau visiškai. Iš kur juos gauti?

Na as irgi turiu Creative kolonkes,tiktai kad penkes o ne 2 ŠypsenaZinok man taip pat is pradziu buwo,tai nieko nelaukes paskambiau meistrui. tas ten 10 min. paasikniso ir wiskas OK. Tiktai kad 20Lt sumokejau Liūdnasna bet jei pas tave problemu su pinigais ner tai … NekaltasPadejau kuo galejau

nu bandysim aiskinti detaliau, nes taip metyti pinigus … pirkai kompa oficialiai is firmos? jei taip turejai gauti compactinius diskus su motinines video , garso ir pan tvarkyklemis. jei tokiu neturi susizinok kokia pas tave garso plokste pvz su Aida32 ir jau tada ieskot tvarkykliu interneta

Aš pirkau BMS firmos kompą viename prekybos centre. Daviau neišpakuotą kompą draugui, paprašiau, kad jo bendradarbiai kompiuteristai instaliuotų man Windows XP. Kompe buvo 2 ar 3 diskai, pardavėjas pasakė man juos įkišti į kompą, kai įjungsiu. Po to draugas atnešė kompą man į namus, kai viskas buvo baigta, įjungėm, veikė gerai, tik kai pabandžiau paklausyti muzikos, tai nieko neišėjo. Draugas nesuprato, kas yra. Prie kompo dar buvo 2 ar 3 diskai ir du diskeliai su užrašu LAN. Draugas pasakė, kad jie panaudoti.

LAN tai tiklo kortos tvarkykles, bet vat kazkuriame ir tu 2 ar triju disku yra audio tvarkykles, turetu ant ju buti parasyta audio driver ar kazkas panasaus, ar tavo draugas tu CD neatidave?

o pati, ką, nusirašinėji ir bijai kažką savarankiškai padaryti? toks čia ir nesupratimas -arba instaliuoji taip, kaip turi būti, arba tekina į parduotuvę ir atiduodi kaip garantinį.

Ant jų parašyta Intel ir Pentium. Nežinau, ar man draugas atidavė visus, nes neatsimenu, kiek jų buvo iš pradžių. Draugas sakė, kad tie jo bendradarbiai kompiuteristai diskus jau panaudojo. Ką daryti, jei diskuose nerasiu ?

Aš išvis nieko nežinau…

nieko baisaus tuoj ymesiu aida32 ir paziuresi tixliai ko reikia, tada jau beribese interneto platybese meginsim ieshkoti

freepgs.com/mozgas/kita/aida32pe_388.zip atsisiuk, atsispausk, ir pasileisk ir prie multimedios surask savo device

O iš kur man sužinoti, koks mano device? bet aš dar ir interneto (kol kas) neturiu.

gi sakau pasileisk programa: eik i multimedia, ir tada PCI /PnP audio ir at to paspaudus turi buti parasytas pavadinimas tai dabar ne is savo PC rasai?

ne, dabar iš interneto kavinės.

nu tai dabar jau tikrai nieko nepadesiu Šypsenaperziurek dar karta turimus CD gal atsiras arba kai galesi is savo PC rasyti, nes taip tikrai padeti jau niekuo negaliu

Nu ačiū, tada eisiu namo ir pabandysiu tuos diskus įdėti.