Turiu NOKIA,bet...

Turiu NOKIA,bet…

Turiu NOKIA,bet…noriu keisti i kita,nes NOKIJOS man jau atsibodoGirtasnebegaliu kaip nebenoriu jos!!!Patark koks dabar telefonas man tiktuFlirtas

Sakai nenori savo nokios? Tada pirk siemensą, ericssoną, sony ericssoną, benefoną, motorolą, sony, alcatelį… Daugiau telefonų pasižiūrėk GSMPasaulis.lt Cha cha

O šeip galėtum išduot ką ten per aparatą turi…

speju kad kokia 3310… NekaltasNekaltasNekaltasNekaltas

Pirk sony ericsson. Geri aparatai. Taip

Siemens, ERICSSON, mOTOROLA, SAMSUNG IR T.T Liežuvis

Ciuju tau C55 tiktu Taip

O kokiu funkciju is tel. nori, kiek pinigu gali tam paskirt?

Pagaliau atsirado vienas zmogu kuriam atsibodo NokiaGerai C55 labai puikus dar geresnis SL45, nu ir samsungai dabar labai gerai laikosi, arba Sony-Ericsson T68 su visais prikolais irgi gereas variantas. Rinkis Laimingas

Pirk Motorola

Pirk preke lietuviska -)

kažinau… turėjau panasonic, philips, sony, nokia, ir dar nokia turiu dabar Šypsena nokia rulez :stuck_out_tongue_winking_eye:

Man nokios priimtinos del labai paprasto ir suprantamo valdymoMirkt

ir neblogo dizaino Gerai

Imk samsung Cha cha

Pr3ss na gerai isduosiu ta paslapti…paziurek ka parase Dar_gyvaz,jis buvo teisusTaipFlirtas

eynius,niu siaip galvojau apie C55,bet nelabai daug ka zinau apie si telefona,gal gali ka pasakyt?Flirtas

Rimius,as noriu,kad telefonas butu visai kitoks nei nokia,ir aisku neprastesnis,man pvz.Siemens patinka skambejimas,oi va prisiminiau,labai man patinka polifonine muzika,kokiuose jos yra?Flirtas

Rimius,o pinigaiNekaltas,nu kad nebutu labai jau neiperkamasFlirtas

monty,nu patikek,kad nokia man jau labai labai atsibodo,noriu kad kitas mano telefonas butu neanasus i ja!!!