Turiu cd Lintel Telefonų Knyga \"Lietuva \'98\" bet jau pasenes. Gal kas zino yra naujasne ?

Turiu cd Lintel Telefonų Knyga “Lietuva '98” bet jau pasenes. Gal kas zino yra naujasne ?

nu neteko girdeti… Ne

Yra Visa Lietuva 2002 plius CD
Isleista Eniro

Internete surasti imanoma ?

tai ta knyga infobalte for free dalino
o ar yra visos lietuvos telefu cd?? ir kur??

o tai cia ne imoniu katalogas, tipo baltieji ar ten kazkokie geltonieji puslapiai?

man atrodo, kad toj knygoj tik firmu numeriai, ar as neklystu?

Tai eitu iskurnors parsisiusti ?

***** tas visa liet… 2002 ten tik firmu nr

Yra dar http://www.infosrautas.lt/ bet ten tik pagal pavarde, adresa gali surasti pagal tel Nr - ne. Baisu

Tai pagal tel Nr niekada nebuvo legalu, kai kas nors is hackeriu pasisteng suprogramint tokia programa, tai tada ir bus

mm…neduodu nieko nukirst…bet…garantuoju kad lilė priklauso POPSISCIu grupuotei “BRYTNEY VALDO”. tu turbut net nzn kas yra maliafka… krc… kas kad mires? mires tai ir muzika mirusi?..varai nes nori ishsiskirti? koks protelis sakyti tai ko nera? is kur cia is vis prisigaudei tokiu dalyku kaip malalietku muzika? tai LEGENDA…ir nevalia jos niekam tersti. REspect Gėlė

lile, tada man tawes labai gaila, nes atstovauji pilkos mases nuomonei… nemanau, kad draugiu company 25kiu, 26siu yra “malalietku” grupele… be to, kas cia per isshireishkimaj?.. br…

jau mires o jo muzika kazkaip klauso tik malalietkos is nirvanos isaugama

Niam niam Girtas Gėlė

Liūdnas

this man will be in my heart 4ever… Apkabinimas

Gėlė Angelas Gėlė

nors ir buvo…vis tiek Myliu Gėlė

buvo jau sita,bet visvien nice… Apkabinimas