Turiu audzy esu kiec

Turiu audzy esu kiec

cia pirmam plane mano laikina transporto piremone, o uz jos… kazkox kiec zmogus, o gal invalids, o gal teises nupirktos? nu nesuprantu kaip imanoma neprisiparkuot… Kanda

reikejo apmyzt ir padegt Juokiasi

cia dar nieko kai vietos aplink yra, bet va tokie Kvankt? kai taip pastato kur sausakimsha aikshtele Veee

nu bet tame ir esme kad vietos dx o stato i dvi mol cia kruta ar kaip suprast…

ee, bl kur nuotrauka su pacu dingo, toki post’a buvau parases

nismo, cia ne blevyzgu forumas. tau reiktu bano uz provokavima bei netolernacijos sklaida !!!

tolumoje stovintis mersiukas ir clio ne ka prasciau prisiparkave, aisku sita tai jau p!zdiec vsiemu, na bet ir tie panasu ka ant liniju skersi uzsiriogline Šypsena

ar as netoliarantiskas? cia jus netoliarantiski nes vaikus luptumet jei jie butu neformos. nekencia kitokio sisvaizdos. o as pasakiau kad tai yra kiaura merga, visiskai be skonio ir dar jos ateiti. as tik pasakiau savo nuomone, o ne kazka uzmust kesinausi, priesingai nei jus Cha cha. ir siaip teisingai pastebejai del forumu. cia auto foruma, o ne versacci power, tai ir deti foto su masinom o pabaisom is one.lt

Ėėė, kas če mano OOOO nupyškino? Čia šiandien prie Akropolio ~13:30 Veee Veee Veee Galvojau kažkoks du.x.as su S/E 750i fotkina savo džipą. Ne, holera ir mano OOOO prigavo Piktas Piktas PiktasVV

o tu matei kaip jis cia prisiparkavo? gal parkavo, kai aplink buvo sustatytos kitos masinos kreivai. buna ir man, prisiparkuoji, atrodo tvarkingai, jei ziuri i salia stovincias auto, bet jai jos isvaziuotu, mano liktu klisai ir per dvi vietas.

-vudis- du.x.as tu pats, ta audi dar tebestovi ir ten nieko nera Kvankt? velsati tu bl markou- nieko nebuvo aplink Šypsenabeje as ne pries oooo nu bet nereik naglet Taip

gali buti, jog vezimeliu betkur pristumdyta buvo, tai ir isiparkavo tarp ju arba pries tai masinu daug buvo ir tik taip galejo kulturingai itilpti…, lengva teisti be konteksto Kietas atvirksciai - kur mieste dzipas priparkuotas, kaip taisykle ratu ant saligatvio, pskersai per dvi aiksteles ar kitaip “naglai” Kietas

pix skaityk ^

koks britkus dzipas Veee

Leisk paklaust kie ktu laiko drozinaisi kol pastatei? Paliubomu is pirmo karto taip nepastatei… Pastatai ta sawo gaidiska dzipa ir lauki kol kas nors prisiparkuos, kad galetum nufotkint ir cia idet? Kvankt?

NITROUS, o tu vienas is tu pipiru, kurie tackas “bobiskai” stato?

nitrous, na jai tu is pirmo karto nemoky pasistatyt tai nereiskia kad kiti zmones nemoka. beje ipirk toki “gaidisk dzipa” tada kalbek… beje jis ne mano, SKAITYT JUS *bliamba* NEMOKAT AR KA NAX?

Tai kad dvi masinos taip pat pasistate, tai gal gale kas iparkavo niftemu, kad kitiems reikejo prisitaikyt? Kietas