Turiu 700 lituku noriu naujo telefono! Koki telefona pasiulytumet isigyti?!
Galvoju isigyti T65. Man svarbu, kad ilgai laikytu baterija butu GPRS ir WAP. Gal turite kokiu nors praktiniu patarimu del T65 naudojimosi?!
Aciu!
Pirk ericsson T39 va ten tai aparatas ir ilgai laiko ir visokiu pribumbasu pilna!!!
imk siemens s45 siulau ne savo… as turiu s40
Imk Siemens S45 arba N3510
as pats uz tokia pat suma ieskau ir rinkausi is ivairiu
(tema :http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/78402.463-=(431433055)
ir tikriausiai bus siemens ME45 (tas pats kaip siemens S45, tik improved ) arba rinksiuos ericsson T39… spresk pats
imk T39m turiu toki nerealus ! ypac baterija laiko…o siaip ir T65s
T39, jej nori bluetooth, arba ME45 nes seip neduztantis, netupas, dideliu ekranu ir patogiu meniu telefonas…
o tai kiek pas t39 laiko akumas??
Siulau T65 arba T39
Batarke laiko gerai,pribumbasu pilna,ekranas kaip televizoriaus
Tik kazko pas mane t65 Wap neina
sedziu firmoje salia Mobileros ir zinot ka as pasakysiu, kad tikrai nepirk T39, nes anksciau ar veliau turesi keisti virseli, kuris nuo lankstymo susivaro. jei noresi originalaus virselio tai sumokesi apvalia sumele, uz fufliaka niekas negarantuoja. pirk arba T65 arba NOKIA kuri labiau prie sirdies.
nereiks keisti jokio dangtelio T39m,jei tu jo nemetysi ir t.t
pasenes bajeris su tais nusilankstymais, netikek jais, cia labiau motorolu liga nei eriku
Sakyceu siemens me45 Zajibiskeuses telefas arba siemens mt50 ten yra gprs java ir visa tai tik ~500Lt
Jie nori kad Siemens guletu "Skaidula" remonte imk Siemens.
Jie nori telefono imk Ericsson o dar geriau Sony ericsson.
Gi nueik i http://www.bite.lt pasirink telefonai pagal parametrus susizimek visus kukius reikia nustatyk iki kaina ir susirasi
Na aš tai mėnesis kaip turiu pirktą už 650 Lt. naują su Bitės garantija Ericsson T65.Tai labai fain aparatas.Su juo per GPRS landžioju Bitėje 4.0-5.0 kbps greičiu ir niekuo nesiskundžiu.Aparatas ir mažas,ir lengvas,ir ekranas neoniniu apšvietimu ir labai didelis.O baterija laiko tai tikrai ilgai (7-9 paras). Perkant čiupinėjau ir T39, bet man jis visiškai nepatiko
Auskariukas rase:Jie nori kad Siemens guletu "Skaidula" remonte imk Siemens.
Jie nori telefono imk Ericsson o dar geriau Sony ericsson.
As jau senai naudoju siemensus. Turejau c35 s35 c45 ir me45 dabar turiu dar su nei vienu nebuvo problemu
Pirma karta girdziu, kad T 65 turi neonini apsvietima
O ka pasakytum apie SL45… na nezinau Siemens tai tikrai nepatarciau pirkti