turiu 200000lt , ka pirkti? help

turiu 200000lt , ka pirkti? help

tai vot , man ligi teisiu gavimo liko apie 2sav , ir tevas ant masinos duoda ~200000lt , jau dvi savaites kaip nieko neapsisprendziu ka pirkti… galvojau apie subaru impreza , mitsubishi lancer EVO 7 arba nissan 350z ir dar isbandziau honda s2000… bet jinai palyginus pigi , vis del to jau ne visai nauja… krc esu visai pasimetes , gal ka dar galit pasiulyti uz tokia kaina? nes man visos bandytos tikrai paliko gera ispudi…Nekaltas aciu uz atsakymus…Mirkt

kuri patinka pagal dizaina ta ir pirk Taip

nu man labiausiai pagal dizaina tai nissan 350z patinka , bet vaziavimo savybem tai EVO 7… o kokios firmos padarytu normalu variklio galios padidinima ? in LT

Pirk Opel Kadett GSi 2.0 16V - dar liks truputi $$$$ ant alaus! Cha chaCha chaCha cha

oj nusigerciau nerealiai Cha chaCha chaCha chaCha cha

siaip uz tokia suma - galima keleta nauju ir geru masinu isigyti, bet abejoju ar turi 200000 lt masinai

koks bazaras o kur dingo bmw MB gal jums nedaeina kokios masinos gerosJuokiasiJuokiasiJuokiasi

beto nemaciau kad 2 simtai tukstanciu abejoju ar pas tave yr tiek lituŠypsena

kazkaip ir man nelabai tikisi,kad buna tokiu tevuCha cha ir jei valdytum tokius pinigus,tai ne cia klaustum kokia auto pirktCha chaCha cha
na bet,jei as klystu ,tai imciau nisan skyline,nemanau kad ju lietuvoj yraCha chaGerai

Ar tik n esi biski padaugines izgert,nuliu irgi.Taip

Isivaizduoju nuliuku per daug tame skaiciuje.

Jauciu dviem nuliais per daugCha chaCha chaCha cha

Issivalyk klaviatura, bo knopkes stringaLabas

As ir taip manauTaip

Jūs pirma pažiūrėkit jo gimimo datą profilyje. Svaigsta dar truputėlį. Po metų ateik, pasiklausk, patarsim Labas

Kiaulė

Jo man atrodo, kad tavo akys zvairos truputi, nes abejoju, kad tu tokius pinigus turiLabasCha chaCha chaCha chaLaimingas

nu va sudirbot vaika Juokiasi

siulau uz ta suma nusipirkt protoKietas

nu blyn kaip mane nervina tokie diedai kur iš vargšų vaikų tyčiojasi tai negaliu

Cha chaCha chaCha cha