turinys knygose, (kai buna tasku eilute) kaip uzdeti worde?

turinys knygose, (kai buna tasku eilute) kaip uzdeti worde?

va cia viska aiskiai isaiskinau ko as noriu pwls.projektas.lt/u/failai/kaip.gif

insert->reference->index and tables ir ten pasirenki kas patinka bet nesu 100% tikras kad taip Šypsena

Taiptik dar pasirinkt reikia, kiek nori tokiu “laiptuku” padaryt… nu ta prasme, ar nereikes potemiu ir smulkesniu kelt i turini…

tema zymet pvz heading1 1.1 heading2 1.1.1 heading3 ir t.t. arba rankiniu budu delioji taskus Cha cha

keletas varijantų yra, bet aš tai daryčiau lentelę, o lentelės liniją pasirinkčiau tokią iš taškiukų (kitų linijų visai nerodyčiau). tada ar šriftą keisi, ar ką, tau vis tiek užrašai stovės, kur priklauso.

taj as irgi taip nedaryciau, bet man taip liepia Šypsena

o galima paprasciau ishaiskint nes man raso error: Error! No table of contents entries found.

aa tu bent skaitei ka as parasiau? reikia suzymet heading 1 kas bus pg tave numeruojama turinyje kaip 1. bla bla kaip heading 2 - kas bus 1.1 ar 2.2 ar kox nors. 5.12 ir t.t. kiek galima kartotis

o kaip cia suzymeti? Nežinau

Parašai tekstą. Passižymi norimas eilutes, tada pasirenki iš dropdown įrankų juostoje norima formatą - heading1, heading2 (jei naujas dokumentas, neformatutas, tai matosi užrašas Normal)…, tada Insert/Reference/Index and Tables, skirtukas Table of Contents ir žaidi. Čia Office XP. Ir pakeisk kodavimą savam puslapyje iš windows-1251 į windows-1257

nu o kaip teksta zymisi? trauki paspaudes pele ir prie fonto pavadinimo gretimam langely pasirenki Heading1 ar kita kuri