Turintiems Nokia 3510i
Kur rasti kaip nustatyti arba išjungti ekrano užsklandą? Nes randu tik kur keisti fono paveikslėlius
Parametrai-Vaizdo parametrai-Operatoriaus simbolis
Raso nera simboliu telefono atmintyje…bet kai praeina 30sek isijungia tox laikrodis per visa ekrana
Laikrodi niekuo nepakeisi,jis taip ir liks
Nesamone ant 3510 iseina pakeist…o ant naujesnio jau ne nx
Ne nesamone,o taip ir yra! Nebent gali nustatyt kad kuo ilgiau tas didelis laikrodis nepasirodytu ant ekrano
Gal softas koks yra? Mane irgi nervuoja toks saveris
ble nerekauk cia ,
3510 nera spalvota todel ir keiciasi o 3510i yra spalvotas todel yra kitaip tavo variantu reikia paiilgint laika iki uzsklandos iki 24val ir jos niekada nebus
Junioraz rašė:
Kur rasti kaip nustatyti arba išjungti ekrano užsklandą? Nes randu tik kur keisti fono paveikslėlius
Aha, kai tik įsigijau tą telefoną, man irgi toks klausimėlis iškilo. Neįmanoma. Gali nebent nustatyti kuo ilgesnį laiką, po kurio tas laikrodis įsijungs.
Junioraz rašė:
meniu>parametrai>laiko ir datos parametrai>laikrodis>nerodyti laiko
Andrius_F rašė:
Junioraz rašė:
Kur rasti kaip nustatyti arba išjungti ekrano užsklandą? Nes randu tik kur keisti fono paveikslėliusAha, kai tik įsigijau tą telefoną, man irgi toks klausimėlis iškilo.
Neįmanoma. Gali nebent nustatyti kuo ilgesnį laiką, po kurio tas laikrodis įsijungs.
Kas čia per telefonas ,jei nėra net elementarių f-cijų
mooze rašė:
Junioraz rašė:
Kur rasti kaip nustatyti arba išjungti ekrano užsklandą? Nes randu tik kur keisti fono paveikslėliusmeniu>parametrai>laiko ir datos parametrai>laikrodis>nerodyti laiko
xa xa dar vienas , tu isvis mates psalvota telefona kad tokias nesamones rasineji
??? tu parasei kaip isjungt laikrodi nuo ekrano o ne nuo uzklandos
Stulpas rašė:
mooze rašė:
Junioraz rašė:
Kur rasti kaip nustatyti arba išjungti ekrano užsklandą? Nes randu tik kur keisti fono paveikslėliusmeniu>parametrai>laiko ir datos parametrai>laikrodis>nerodyti laiko
xa xa dar vienas , tu isvis mates psalvota telefona kad tokias nesamones rasineji
??? tu parasei kaip isjungt laikrodi nuo ekrano o ne nuo uzklandos
nu šaip guli jis priešais mane