turbinos maitinimas

turbinos maitinimas

siaip pagal turbistus, tai **** prodecura pekeitus turba Ufff

pratrūko šlangutė turbinos maitinimo, lašina telapus tiesiai ant duslintuvo gofros Blogai o priėjimas toks šūdinas, kad net nežinau kaip pasikeiti aną, ir šiaip dėvėta pirkti ar naujos ieškot, nors mano kaime plungėj nieks nerado iš kur užsakyt :confused:

deveta kaip ir parupinciau, katik pradejo 407 ardyt tikrai turi but Nekaltas

iš kur tu esi guestas, ieškojaus 2,2hdi nieks ant dalių neturi, bet kažkada kažkoks banginis buvo rašęs, kad jis kažkur turi 2,2hdi pasiskerdęs, tai galvoju ir dabar atsilieps Šypsena

as is siauliu, detale panevezyje rytoj galiu paskambint uzklaust ar yra

blemba kaip man nepakeliui tiek šiauliai tiek panevėžys, kaunas-klaipėda būtų idealu Šypsena nebent autobusų siuntos Šypsenanors dar palauk, aš tau ryt parašysiu, vis dar tikiuosi, kad atsilieps banginis kuris berods kaune 2,2hdi ardo Šypsena

ok

Privezat iki Kauno Akropolio arba Vilniuj belenkur, o toliau iki duru pristatyma suorganizuoju Taip uz simboline Olaus pakuote Gerai

Atsiliepė banginis. Paieškosiu šlangutės. p.s. kaip tu ieškojau tikrai nežinau, bet net patikrinau skelbimus- yra ir mano. Ir ne mano yra tokiu varikliu, tik paieškoti reikia Mirkt

autopliuse žiūrėjau, parinkęs darbinį tūrį nuo 2200, tai nebuvo tavojo :confused: vienintelis kurį radau 407 su 2,2hdi šalia manęs plungėje, bet sako nenuiminėsim mes jokių šlangučių nuo turibinų Ne