Tupi krumuose tupikai

Tupi krumuose tupikai

blt nx , as jiems virs 1000lt sumokejau nx

Kaip čia pakakojus? važiuoja ir važiuoja.

Ant geru papuolei Šypsena

Taip pasislepe, kad tik vat visai privazhiavus pasimato PiktasTai teko apsisukt ir nufotografuot ish pravazhiuojancios auto Cha cha

čia gi jie nesislepia Ne,stovi visiems eismo dalyviams gerai matomoje vietoje,t.y.krūmuose Cha chaKai baigs pamainą,atsižymės vietą-primyž į krūmus,po to kiti atvažiavę ten pat atsistos Taip

kad pageriau alaus ir reikejo varyti iki pardos dar alaus, vaziavom penkiese, keliukas lygus, zvyrkelis, nu ir spaudziu ant posukio, taip graziai galas eina y sona, ir ziuriu prieki sunys blt, tik migalkes isisjunge, sakau blt suka , pagavo, muzona isjungiau, varikli, prieina ir sako einam y masina, o toliau istorija liudna…

Na, isivaizduokit kaip ju nesimato-stovi jie cia stamenai vazhiuojamai daliai. Ten dar pesciuju takelis desinej matyt. Pravedus tiese nuo zenklo iki kitos puses krumu, tai matyti, kad ju vaisai NEMATYTI Cha cha

cia kartais ne prie baltupiu,as ten megstu pralekt,dabar reiks sugaca tos vietos Cha cha

kazkaip ant ju pikto zodzio nelaikau, nes senai jau esu buves nubaustas Cha cha

Cia jie Birzhuose Šypsena Ash tai ju taip pat labai nebaru-dazhniausiai paleidzhia tik ispeje ŠypsenaNu, bet cia tai ishgasdino-pikst ish niekur nieko Apakęs

sako Biržiečių alus neblogas,turbūt megėjo laukia,tokio kaip Blogietis Juokiasi

reik proto turet prilupus vazinetis Apakęs jau ko ko, bet teises keliukams padovanot butu gaila (bent jau man)

pas Blogietį net profaile ant maikono bukalas,tep kad jam galima o ir važiuoklis šviežias,(70) Cha cha

karoce tikras asas kelyje Cha cha

ten ir greicio nebuvo gal 50km/h, kad net prilupes nebuvau, tik 1 alaus isgeres , ten ir greiciio nepaimsi gero, vien duobes , taip ziuriu lygus, reikia ciuvams parodyti, ka sugeba mano mazda, taip nelakstau , bet su mentais, tai nu nx nesiseka Cha cha Cha cha ir visada ten pat pagauna, prie ezero, praeita karta tik patikrinti, si karta, jau baisiau …

pilvo_presas man irgi buvo gaila, todel teko negaileti pinigu , kad jas vel tureciau nx … nesiseka ir tiek …

Blogietis>žinai kodėl nesiseka,o todėl kad dar prieš gaudamas teises,savo diary jau prisišnekėjei,kad gaudys tave mentai iš krūmų ir segsi jiems dideles babkes Mirkt[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diar y_other/738969.79589-=(1194791469](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diary_other/738969.79589-=(1194791469)

keista, kad 1 alaus isgeres tiek priputei Nekaltas Gal tu irgi teisiniesi kaip “Sustrauskas”, kuris iputes ~3.4 promiles sake isgere 2 buteliukus aliuko Cha cha

nea, neturejo alkotesterio, as nepuciau, tiesiog sako vaziuojam y keliu policija, o as nea, nenoriu, sakom vaziuojam, sakau nenoriu, nes issigandau kad buciau priputes kokius 0.5 promiles ir zopa butu buve, 2 metus teisiu netureciau ir bauda 1500-2000lt , as net nebuvau apsvaiges, tik alum smirdejau ir tiek , toj situacijoje susiparinau, pradejau svepluoti ir *skylė*, mentai pagalvojo kad gerai prilupes buvau, nu kito karto nebus, nes negeriu daugiau, nes pirma reikia teises atgauti is tevu …