Tupi krumuose tupikai
blt nx , as jiems virs 1000lt sumokejau nx
Kaip čia pakakojus? važiuoja ir važiuoja.
Ant geru papuolei
Taip pasislepe, kad tik vat visai privazhiavus pasimato Tai teko apsisukt ir nufotografuot ish pravazhiuojancios auto
čia gi jie nesislepia ,stovi visiems eismo dalyviams gerai matomoje vietoje,t.y.krūmuose Kai baigs pamainą,atsižymės vietą-primyž į krūmus,po to kiti atvažiavę ten pat atsistos
kad pageriau alaus ir reikejo varyti iki pardos dar alaus, vaziavom penkiese, keliukas lygus, zvyrkelis, nu ir spaudziu ant posukio, taip graziai galas eina y sona, ir ziuriu prieki sunys blt, tik migalkes isisjunge, sakau blt suka , pagavo, muzona isjungiau, varikli, prieina ir sako einam y masina, o toliau istorija liudna…
Na, isivaizduokit kaip ju nesimato-stovi jie cia stamenai vazhiuojamai daliai. Ten dar pesciuju takelis desinej matyt. Pravedus tiese nuo zenklo iki kitos puses krumu, tai matyti, kad ju vaisai NEMATYTI
cia kartais ne prie baltupiu,as ten megstu pralekt,dabar reiks sugaca tos vietos
kazkaip ant ju pikto zodzio nelaikau, nes senai jau esu buves nubaustas
Cia jie Birzhuose Ash tai ju taip pat labai nebaru-dazhniausiai paleidzhia tik ispeje Nu, bet cia tai ishgasdino-pikst ish niekur nieko
sako Biržiečių alus neblogas,turbūt megėjo laukia,tokio kaip Blogietis
reik proto turet prilupus vazinetis jau ko ko, bet teises keliukams padovanot butu gaila (bent jau man)
pas Blogietį net profaile ant maikono bukalas,tep kad jam galima o ir važiuoklis šviežias,(70)
karoce tikras asas kelyje
ten ir greicio nebuvo gal 50km/h, kad net prilupes nebuvau, tik 1 alaus isgeres , ten ir greiciio nepaimsi gero, vien duobes , taip ziuriu lygus, reikia ciuvams parodyti, ka sugeba mano mazda, taip nelakstau , bet su mentais, tai nu nx nesiseka ir visada ten pat pagauna, prie ezero, praeita karta tik patikrinti, si karta, jau baisiau …
pilvo_presas man irgi buvo gaila, todel teko negaileti pinigu , kad jas vel tureciau nx … nesiseka ir tiek …
Blogietis>žinai kodėl nesiseka,o todėl kad dar prieš gaudamas teises,savo diary jau prisišnekėjei,kad gaudys tave mentai iš krūmų ir segsi jiems dideles babkes [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diar y_other/738969.79589-=(1194791469](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diary_other/738969.79589-=(1194791469)
keista, kad 1 alaus isgeres tiek priputei Gal tu irgi teisiniesi kaip “Sustrauskas”, kuris iputes ~3.4 promiles sake isgere 2 buteliukus aliuko
nea, neturejo alkotesterio, as nepuciau, tiesiog sako vaziuojam y keliu policija, o as nea, nenoriu, sakom vaziuojam, sakau nenoriu, nes issigandau kad buciau priputes kokius 0.5 promiles ir zopa butu buve, 2 metus teisiu netureciau ir bauda 1500-2000lt , as net nebuvau apsvaiges, tik alum smirdejau ir tiek , toj situacijoje susiparinau, pradejau svepluoti ir *skylė*, mentai pagalvojo kad gerai prilupes buvau, nu kito karto nebus, nes negeriu daugiau, nes pirma reikia teises atgauti is tevu …