Tuning duris be rankenu! Gal zinot…
Tuningistai, gal zinot kaip ten su tom durim, kur perdaro t.y isima duru rankenas ir uzvirina. Aisku grazu ir vagys neatidarys taip lengvai, bet kaip pats seimininkas atidaro tokias duris? Juk rankenu ner, ar ten kokia spec. sistema stato, kad duris atsidaro nuo pulto paspaudimo? Ar kaip ten yra?
Pas mane gali pamatyti toki ciuda.Ner ne vienos rankeneles nei spineliu.
O tai kaip tu pats atidarai toki ciuda, jei jis be rankenu ir be spyneles. Vat kur klausimas
Tam ira signalizacija.
ne nu cia didelio proto nereik, pasispaudzia mygtukas-atsoka dureles, ir jas atidarai, visas sudetingumas
Na ner taip paprasta man tokis zmogelis programa rase kad butu tiap kaip norisi.
Per liuka Arba signalizacija atidaro langa ir is vidaus
Cia tik mano speliones
Kaip acidaro dureles? Tai kaip as ysivaizduoju: signa pajungta prie centrinio uzhrakto, o centrinis dar prie elektromagneto - dureles tuomet ir atshoka. Bet kyla klausimas, ka daryt jei nuseda akumas signos ar tachkos, arba kas nors pareina Vat tada tai smagu
Durys be rankenų - Vasaros 5
kazkada ir man rupejos shis klausimas: http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/126975.241-=(1899546589
ALT’e buvo II Golf už 15000Lt su tokiom rankenom, berods, Lapino darytas. Užklausiau, kiek kainuoja - 150Lt + tiek, kiek kainuos rankenų užvirinimas, dažymas, etc.
4ricardas
tai idomu, kaip ten pas tave veikia? zodziu prieini prie masinos paspaudi signalizacija, visos durys atsoka, apeini aplink masina, nereikalingas atgal uztrankai, sedi ir leki?
ar tokiai funkcijai tik vienas vairuotojo duris pajungei?
a ti ka kiekviena kart reik signalke junginet kad atsoktu tos dureles? ar yr vien pamaigai ir atsidaro be signalkes junginejimo??
paspaudi mygtuka ir vsio atsoka dureles bet ziema tai jas reikia sutepti bo drageliui tai uzsalo ir pzdc
)
2 rricardas ir kiti jau susideje
O idomu kaip i tokia "racionalizacija" reaguoja vyrukai is tech. apziuru centro? Ar is karto su 100 lt reik varyt?
jau isivaizduoju kai ateini zhiema prie mashinos ir negali atidaryt duru, nes vakar diena lijo o nakty shalo
Nu ziuriu kad biski gaidys su tokiom durim! Akumas uzdus ir vsio ir atidarinek duris su lauztuvu
Yra toks universalus raktas kirpich. Atidaro viska, ar su rankena, ar be
nu lauztuvo neprireiks jei numatysi tokius bajerius is anksto