tu ir tavo seima

tu ir tavo seima

kas ieina i tavo seima ? o ar tawo augintinis tavo seimos narys?
o kuris is jusu ji vedzioja i lauka arba valo narveli???

Mano šeimoje yra pilnateisė narė 5m. bokserė "Buffy", vaikšto su manimi ir tik retai su dukra , ar žmona. Mėgsta kartu migoti, po koldra, iš dalies žiemą gerai, nes kaitina kaip pečius. Megsta skaniai pavalgyti, geriausiai tą ką ir aš.JuokiasiMoka valgyti nuo šakutėsJuokiasiJuokiasiJuokiasi

na mano, seima tokia, Bardas, Tara ( mano dobermanu porele), Draco ( velniai zino kokios veisles ) ir vyras. Visus priziuriu, pamaitinu, pagirdau, pavedzioju: vieninteli vyra tenka uz pavadzio ( cia tarp kitko), suguldau, ir taip kiekviena diena… uztat atgal gaunu visu ju meile ir bucinius, vyras dar nuo saves si bei ta prideda Mirkt jie visas mano gyvenimas Apkabinimas Laimingas Širdis

Neturiu augintinio…

Katinas daugiausiaj demesio gaunantis sejmos narys Laimingas

Dobermanė yra pas mus, tai aišku, kad pilnateisė šeimos narė, išgirstų ji mane sakant priešingai KandaCha cha

pas mus (pas tevus) katinas skirtas pelems gaudyti, o sunytis - aploti svecius. jokie anie man ne seimos nariai. mano seima tai 2 broliai,sese su dukra ir tevai. ir viskas

Va vienu metu pacanas buvo tikra zoosoda padares: persu kate slampineja po grycia, rybkes akvariume, na bet topas buvo-du peliokai narveApakęsApakęsApakęs Etik mat, po menesio vienas palikuonis, dar po vieno dar poraBaisu Na nee, pasakiau, to tai nebus ir peliokai su palikuonim ramiai nukeliavo pas dedes ir tetas i turguJuokiasiJuokiasiJuokiasiBe to tie peliokai- naktiniai-tik sutemsta- prasideda ju linksmybes, iskaitant ir voveres rato sukima-miegot negalima, o dar megejai buvobushido surengt, tai geri garsai sklisdavoJuokiasiJuokiasiJuokiasiBeliko namie kate ir shamukai su auksinem zuvikem, bet gaila, kad pastarosios nevykdo noruMirkt

katyte Muska yra seimos nare. Demesio skyriu ne maziau nei kitiems, o kartais daugiau… Va siandien miegojo prisiglaudusi prie sono po kaldra, taip silta buvo…Mirkt

mano 2 kernoterjerai yra seimos nariai Šypsena. kitaip ir but negali Cha cha

Kai gyvenau pas tevus, turejom 2 siamo katinus, jie abudu buvo musu sheimos nariai, visishkai pilnateisishkais…dabar gyvenu viena, prizhiuriu draugu kate, bet ji netaps mano sheimos nare, na nebent sugalvosiu koki Siamuka dar isigyti Cha cha Cha cha

Mes turime katina Miciu, jis toks persiskas pilkis, bet kadangi sukuotis neduoda, tai "Kudliumi" ji vadinam. Juokiasi Jis labai gudruolis. Viska supranta ka kalbame, moka atsidaryti spintos duris, pasislepti, lauko duris irgi atsidaro… megsta jogurta, ledus, pyragelius… Niam niam Labai draugiskas ir meilus, ne sekundes nenori buti vienas, visur vis sekioja. Tūsas Megsta keliauti, visuomet ji vezames visur su savimi. Laimingas

pas mane yra irgi boksere "Beta"…

moka viska-ko reikia ir nereikia…

Pavargęs

Pas mus šeimyna didelė aš, žmona, vaikas, pelės nelegalkos ir tarakonaiCha chaCha cha

mano šuo dobermanas irgi yra pilnateisis šeimos narys…ir išlepintas kaip turi būtTaipLiežuvis

pas mus namie yra rusų mėlynasis ilgaplaukis katiniukas. dar mažas, bet labai guvus ir švelnus. būna dūksta kaip pasiutęs, puola kojas, o būna nulūžta kaip skudurėlis ant bet kur: rankų, kelių spintelės, bulvių maišo. vaizdas nepakartojamas.

Pas mus bulterjeras Argas, nubuciuotas nuglebesciuotas lepunelis Cha cha Nezinau, ar seimos narys, vis tik suniukas, bet laaabai mylimas Šypsena Po kladra irgi kartais pasiemam - siltas kaip paduskele, tik kai nakti dukimo pripolis ateina tai ne kas Tūsas

O musu vaikas - Murze : http://www.banga.lt/admlt/admlt/2club.member_profile_view_other/161.86
20-=(633081022?

Mano laime, dziaugsmas, grozis, akiu sviesa… vargelis…Myliu

Jauciu, kad lietuvoje kruva nelaimingu vaiku mielai pasikeistu su jusu sunimis katemis vietomis.
Jaunu zmoniu meile ir perdetas demesys gyvunams - beprasmiskai svaistomi jausmai ir lesos.