tu dazniau siulai, ar priimi kvietima/pasiulyma?

tu dazniau siulai, ar priimi kvietima/pasiulyma?

ar neuzkerta beviltiskai siulyti? ar daznai kvieciate kur nors draugus? ar dazniausiai patys juos tempiate is namu?

Dazniausiai mane kviecia Taip

ir visada pasirasai?

kai as neturiu ka veikt,tai as kvieciu,o kai jie neturi tuomet jie kviecia

DAzhniausiai pats siulau, kai nuotaika yra.

na, kai man nuotaika yra galiu siulyti siulyti siulyti… ir galiausiai niekur neinu, nes niekas nepasiraso… pasirodo, daznai (bet ne visada) nuotaika ateina, kai kitiems buna per velu kur nors siausti… Nekaltas

Toks kiaules desnis…

tai kurie cia Kiaulė ? Cha cha Juokiasi

me too

gal nutylesiu…

tai jau gali parekauti Juokiasi

Uzhkimes nuo praeito rekavimo

Dažniau tenka pačiai priimti kwietimus nei siūlymus…bet newisda aš juos priimu aisq Cha cha xixixi AngelasDrovus

kazkada, manau, kvietimai pasirisa Cha cha xixixi Angelas Drovus

nepriestarausiu gi… Liežuvis Cha cha

dazniau mane kviecia. o siaip tai pas mus labai geras paprotys yra pvz penktadienio vakara visi zino kur mane galima surasti ir patys ten renkasi todel ir kvietalioti vieniem kitu nereikiaŠypsena

Pas mane buna labai ivairiai - kartais jie mane kviecia, kartais as… Bet labiausiai nervina, kai noriu kur nors palekt, nes bunu pakilios nuotaikos, tada kaip tycia, niekas negali. O kai pati nenoriu niekur eiti, tada visi is eiles kur nors kviecia… Nu ar cia ne zapadlo?!Nekaltas

Taip

mes kazkaip visi masisikai suplaukiam i viena vieta be jokiu "kvietinejimu"Gerai. taip zymiai patogiau Cha cha