Tsi vs Tdi
Kadangi jau po biski arteja rinkimosi procesas, reikia nusprest del variklio, o po to ar pasatas ar superbas, tai cia kainos ir irangos klausimas bus. Variantai: 2.0tsi + DSG, FWD. 220ag ir 350 Nm. Toliau rasau Passat Variant duomenis: 350Nm prie 1500-4400 1550 kg Iki 80 - 5,3s Iki 100 - 6,9s 244 kmh max Kitas variantas 2.0 tdi + 4motion + DSG 190ag 400 Nm 400 Nm prie 1900-3300 (nerandu kreives, gal kas zinot kur rast. Idomu kiek Nm duoda 1200-1900 ribose). 1674 kg (ty 100 kg sunkesnis) Iki 80 - 5.5s Iki 100 - 7.7s 228 km/h max Kiek jutube ziurejau akseleracijos testus, 2.0tsi prasuka ratus net antra pavara. Bijau kad uzknistu mane tai. Testavau 150 ag dyzeli pasata fwd - prasuka ir tas pirma pavara. Tai matyt reiks apsisprest kas man svarbiau - ar pagreitis is vietos ar is eigos. 2.0 tsi is eigos turetu geriau eit del svorio ir del platesnio max Nm diapazono. Gaila niekaip nerandu 80-120 laiku butent siems modeliams.
Imciau ta, kuris smagiau vaziuoja. Bet ratu prasukimas su “vienaraciais” nervino Passate. pas kolega buvo 125kw (pas mane 103) tai ten dar labiau jauciasi tas dalykas kai nori smagiai pavazinet. Todel as uz 4 Motion O jei iseitu koks Alltrack tai isvis idealu butu
320i f30 +ekstrela,turi 5.9sek iki simto ir neturi erzelingo vairo antra gaike
betka, bet ne fwd
bet realiai tai jo,perlipo per 400nm(kas yra gausiai daug)ir su fwd…nesivaizduoju vaziavimo mieste ,jei vadyla irzlus
LS, balandžio pradžioje jau bus maniškis 2.0tdi + dsg 190AG FWD. Galėsiu duoti pasibandyti Dabar naudoju 1.8TSI FWD mechaniką, tai ir šito traukos per akių akis - pagal paskutinių dienų bangos greičio matavimo vienetus, tai Kybargą bausčiau ramiai
cia su pirkimu masinos ne mindoso atvejis?-kad metus laiko masina renkasi
kupe, čia žmogus renkasi ILGAI, bet jis tikrai išsirenka. Ir sau, o ne visai giminei
mindosas renkasi bet neperka,LS renkasi,taip pat ilgai,bet skirtumas tas,kad perka
aisku
aciu vyrai
kupe, jo pas mane biski spazmai su rinkimusi. Buvo proga keisti pries metus, bet nusprendziau nekeist. Dabar realiai dar galiu but ramus 9 men, bet del tam tikru vidiniu procesu turiu uzsakyt vos ne pries metus iki dabartines pabaigos. Bet laimei busima masina bus jau 4 metams, tai pailsesit nuo manes
sunku jumi…issirenku viska,pradedant nuo tv,akumo,padangu iki masinos,busto per 5-30min
LS, o SuperB vs Passat dar neapsisprendei? Man tai Passac labiau prilipo - geresnė garso izoliacija, šiaip toks labiau premium jaučiasi, o Superb nors ir geresnės komplektacijos išeina, bet tokia didelė Octavia ir tiek
auto.plius.lt/skelbimai/peugeot-508-2-0-l-universalas-2012-dyze linas-4466672.html ar geras sitas? galvoju reikes jamt
Superb vs Passat priklausys nuo motoro. Jei tdi 4motion, tai i limita visa norima iranga netelpa. Jei TSI - telpa. Superbo dar nebandziau. Passatas patiko, isskyrus LCD skydeli ir isorine isvaizda
Jei auto reiketu rinktis 5 metams, jauciu ir as tiek ziureciau viska, nes stringi ilgai, jei kazkas nepatinka, o dabar kai keiciu kas metai, tai jei ir trukumu yra, nesikraunu labai, nes greitai vel keiciasi
mindosai pirksi automata?