Trumpi apie ALU…
Sedi vyrai alaus bare. Kalbos, juokas, putoja alutis… Staiga suskamba telefonjas. Pries pakeldamas rageli barmenas klausia: - Ponai, kurio is jusu siuo metu cia nera? **** - Oficiante! Tai ne alus, o kazkoks vanduo. - Ne kazkoks, o virintas! **** Alaus bare sedi dviese ir kalbasi. - Vakar per televizija kalbejo, kad Amerikoje nuo gerimo mirsta kas trecias vyras. Antrasis ji ramina: - Mudvieju tai neliecia. - Kodel? - Nejaugi nematai: mudu tik dviese! **** Alaus baro tarpduryje guli vyriskis. - Jus girtas ar kas nors atsitiko? klausia policininkas. - Nei tas, nei anas. As cia reklamos tikslais. **** Pokalbis prie alaus bokalo: - Zinote, mano zmona angelas. - Laimingasis! O mansike dar gyva! **** Alaus bare sedi du draugai: - Tu zinai, koks skirtumas tarp tavo ir mano zmonos? - Ne, nezinau. - O as zinau! **** - Oficiante, atrodo, as per daug isgeriau. Atneskit ko nors, kad greiciau issiblaivyciau. - Prasau, stai jusu saskaita. **** - Kas nutiko, Jonai? Iki vestuviu mane vis vadindavai saulute, o daabr istisas dienas sedi aluas bare? - Daug saules sukelia troskuly… **** Zmona bara vyra: - Kaip tau negeda? Isejai i alubari ir visa nakti negryzai. As visa nakti nemiegojau! - Manai, as miegojau?
Pokalbis prie alaus bokalo: - Zinote, mano zmona angelas. - Laimingasis! O mansike dar gyva!
O man pirmasis patiko
Nors…kas liečia alų-viskas yra šaunu
geriausi kur stumema ant zhmonu
cia tik anekdotai…
niu bet man jie wistiek keriausi
Liux
patiko
Alus yra gerai
geri
ir tu to sulauksi realybeje
insnmorejau alaus…