Trumpi apie ALU..

Trumpi apie ALU…GirtasAlus

Sedi vyrai alaus bare. Kalbos, juokas, putoja alutis… Staiga suskamba telefonjas. Pries pakeldamas rageli barmenas klausia: - Ponai, kurio is jusu siuo metu cia nera? **** - Oficiante! Tai ne alus, o kazkoks vanduo. - Ne kazkoks, o virintas! **** Alaus bare sedi dviese ir kalbasi. - Vakar per televizija kalbejo, kad Amerikoje nuo gerimo mirsta kas trecias vyras. Antrasis ji ramina: - Mudvieju tai neliecia. - Kodel? - Nejaugi nematai: mudu tik dviese! **** Alaus baro tarpduryje guli vyriskis. - Jus girtas ar kas nors atsitiko? klausia policininkas. - Nei tas, nei anas. As cia reklamos tikslais. **** Pokalbis prie alaus bokalo: - Zinote, mano zmona angelas. - Laimingasis! O mansike dar gyva! **** Alaus bare sedi du draugai: - Tu zinai, koks skirtumas tarp tavo ir mano zmonos? - Ne, nezinau. - O as zinau! **** - Oficiante, atrodo, as per daug isgeriau. Atneskit ko nors, kad greiciau issiblaivyciau. - Prasau, stai jusu saskaita. **** - Kas nutiko, Jonai? Iki vestuviu mane vis vadindavai saulute, o daabr istisas dienas sedi aluas bare? - Daug saules sukelia troskuly… **** Zmona bara vyra: - Kaip tau negeda? Isejai i alubari ir visa nakti negryzai. As visa nakti nemiegojau! - Manai, as miegojau? Girtas Alus

Pokalbis prie alaus bokalo: - Zinote, mano zmona angelas. - Laimingasis! O mansike dar gyva! Gerai

O man pirmasis patiko Taip TūsasNors…kas liečia alų-viskas yra šaunu Girtas Mirkt

Šypsena

Gerai Šypsena

Juokiasi Gerai

geriausi kur stumema ant zhmonu Nekaltas Juokiasi

cia tik anekdotai… Nekaltas Girtas

niu bet man jie wistiek keriausi Laimingas

Cha cha

Liežuvis

Gerai Cha cha

Liux Juokiasi Juokiasi Alus Alus

patiko Taip Cha cha

Alus yra gerai Gerai Alus