Na prilauso nuo to kokius santykius tu laikai trumpalaikiais. Jei trumpalaikiai santykiai yra kavutes kartu gerimas tai kodel gi ne, bet jai tie trumpalaikiai santykiai krypsta lovos link, tai tikrai nepatartina
Su kaimynem gal ir nieko tokio, bet su bendradarbem geriau nereikia , gali susigadinti sau ir darba ir karjera ir ivaizdi vien.zo. - PAVOJINGA! p.s. ypac jeigu jusu firmoje ar kompanijoje vyksta intensyvi "pletku" politika…
apie kuriuos santykius
kazkada nuomavausi buta…tai buvau uzsiknises su seimininke…blyn atsivilkdavo nakti su sampanu……nezinodavau kaip jaustis, mergina su kuria tuo metu buvau…buvo itarusi kazka negero…teko issikraustyti i kita buta…o ten …gavau duri i nugara nuo kito seimininko …tik su mentais gavo mane lydeti…kad neivyktu bezpredelo
va tokie prisiminimai
Chm, o jei amuras savo strele paleido? Tada jau nesvarbu-bendradarbis, ar kaimynas… Jei romanas-na, tikras-su gelem, saldainiais ir pasimatymais-tai uz!!! Romanai buna ir trumpalaikiai
Na jau ne aciu… darbiniai romanai… cia neperseniausiai vienas bendradarbis vis taikesi i mane… ale vaikis metuose bet kazkaip jam ziuriu nedasunta i galva ir jis neskiria darbiniu santykiu… tai netycia vis prisiliecia… tai i pirtele veztis nori… vien zodz… tenka tada suktis is tokios padeties… subtiliai atsisakant…