Trumpalaikiai santykiai su kaimynem (-ais), bendradarbem (-iais) ir pan.

Trumpalaikiai santykiai su kaimynem (-ais), bendradarbem (-iais) ir pan.

Uzh ar priesh? Argumentai

Uz. turiu kaimyne kuria kartais aplankau arbatos

… "Mano kaimynas Gejus, ant visko jis padejes…!" Cha cha

na irgi santykiai…

Na prilauso nuo to kokius santykius tu laikai trumpalaikiais. Jei trumpalaikiai santykiai yra kavutes kartu gerimas tai kodel gi ne, bet jai tie trumpalaikiai santykiai krypsta lovos link, tai tikrai nepatartina Mirkt

Šypsena priesh tayp geriau

ilgai santykiaujuCha chaCha cha

Protingi zmones sako : ten, kur gyveni arba dirbis - su niekuo **** (neturek trumpalaikiu santykiu).
Liaudies patirtis, taip sakant.

Su kaimynem gal ir nieko tokio, bet su bendradarbem geriau nereikia Ne , gali susigadinti sau ir darba ir karjera ir ivaizdi Veee vien.zo. - PAVOJINGA! p.s. ypac jeigu jusu firmoje ar kompanijoje vyksta intensyvi "pletku" politika… Nekaltas

apie ilgalaikius dar neshnekamMirkt

Tu isivaizduok, pereina trumpalakai su kaimyne i ilgalaikius Apakęs Tai, kai uzsimanysi trumpalaikiu, net pas kaimyne nenueisi Baisu

hm… kiba tik po viena kaimyne buna?

jo kaimynes reijkia tausot Šypsena

o jaigu gyvenii vienkiemyje???

tai vargshas, bo iki kaimynes toli eitCha cha

apie kuriuos santykius???
kazkada nuomavausi buta…tai buvau uzsiknises su seimininke…blyn atsivilkdavo nakti su sampanu…Pavargęs…nezinodavau kaip jaustis, mergina su kuria tuo metu buvau…buvo itarusi kazka negeroPavargęs…teko issikraustyti i kita buta…o ten …gavau duri i nugara Baisu nuo kito seimininko Girtas…tik su mentais gavo mane lydeti…kad neivyktu bezpredeloPavargęs
va tokie prisiminimaiBaisu

Chm, o jei amuras savo strele paleido? Tada jau nesvarbu-bendradarbis, ar kaimynas… Jei romanas-na, tikras-su gelem, saldainiais ir pasimatymais-tai uz!!! Romanai buna ir trumpalaikiaiŽliumbia

Na jau ne aciu… darbiniai romanai… Ne cia neperseniausiai vienas bendradarbis vis taikesi i mane… ale vaikis metuose bet kazkaip jam ziuriu nedasunta i galva ir jis neskiria darbiniu santykiu… tai netycia vis prisiliecia… tai i pirtele veztis nori… vien zodz… tenka tada suktis is tokios padeties… subtiliai atsisakant…

mazdaug gal eik tu velniopijCha chaCha cha