trulikui

trulikui

plikutis basutis

atrodo, kad rida nedidele Nekaltas bet siaip kaina bus panasi, kaip ir benzininio 1,8 be turbo

truliks apie ka tu cia? tai kaina Gerai ar Blogai ? Juokiasi

px kaina, saab Blogai

uz tokius pinigus 5ke pasimi 2,2tid ir nesuki sau kiausiu plius gauni ji su kozom rozom telikais ir tt… Vazinejau su 2,2 man jis labai patiko traukos pakankamai rijo saikingai man kartais paspaudziant 7-7,5 mieste. ir nereiks kisti pinigu dar i sita plika 1,9

Superiz, nelygink tu seno besocio katerio variklio ir fiato comonrailo Juokiasi perkam juk masina o ne komplektacija

superiz> apgavo kaskas stipriai tave, kad piktas ant viso pasaulio… Juokiasi zmonems siulau auto, o jei taves nedomina nx kisi trigrasi?

baudejau, kaina turetu buti nedidele, bet manau, kad ir uz didele parduosi, kas pirks bukle, o ne kozas, tai sueis ir skudurai su plastmasem

kaina parasyta 5keur

kaina tai labai gera net ir be derybu, bet neaisku kiek be antifrizo vaziuota Cha cha

vin’as nu as tau to jau nepasakysiu…

auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/saab-9_3/id-1704 296?qt=

ivedus i auto+ belenkokia marke visada skelbime bus pigiu…bet kode ju neperka? Juokiasi

trulikas, kam tu ta TAXI cia kisi ? Juokiasi

geros masinos turi savo kaina. mano nuorodoje saabas is svedijos, rida bus milionine. bet siaip +/- neblogas variantas, tiek komplektacijos atzvilgiu, tiek kebulo. o pas taviski minusas tik tas, kad senesnis modelis, kur visos plastmases vaiksto

Rida, km: 179000 km Vägmätarställning, km: 444491 Kaross: Taxi (06) Pavargęs

universalam daznai matau,kad dstopu plastikas sumatikeja,speju valeo Cha cha

dr, originalas pas saabus valeo

ka ir sakau,kad nugelte daznam